Minnakkurabiyeveannesi27 kubraayman aynen öyle ama şuan sizinkinin kilosu da iyi emin olabilirsiniz ödem felan olmasinda bu kilo da doğsa yine yeter 🥰sağlıkla gelsinler inşallah
Haticelisa Minnakkurabiyeveannesi27 anladim benim bebegimin kgsuda onden gidiyorda oyuzden merak ettim normalmi olmustu diye🥲
Minnakkurabiyeveannesi27 Haticelisa biz zaten normalde de bebeğim hep 2-3 hafta önden gidiyordu doktor böyle bir risk olmasaydı normal olma ihtimali yine düşüktü 40 haftayı beklesek 5 kg doğar demişti 🥰🤣
AleynaResul kubraayman ya sağlıklı ise sıkıntı yok demektir de doktorlar evham yaptırıyor insana aslında
Haticelisa Minnakkurabiyeveannesi27 ay banada oyle dedi gecen hafta doktorum suan 39dayim bakalim ne dicek suan nstdeyim🤣
meltemdrn bende 37+4 de gttm 2940 grm geldı ve bana karın cevresı bıraz kucuk dedı yanı suan 37sın ama 35 gıbı oldugunu dusun dedı kılosu bence gayet ıyı daha z kıloyla dogum yapanlar var az zamanım kaldı nden bole dıyo anlmdm
cevikannesi meltemdrn ben de 34. Haftada gittim 2052 gramdı. Doktor karın çevresi küçük dedi sizin gibi.. 35. Haftaya giricem ve bu hafta tekrar kontrole gidicez, sürekli kg aldıran şeyleri yemeye çalışıyorum inşallah güzelce kilo alır :/