Minikannesi00 kubraayman kızlar 11 kasımda doğurunca pazar günü doktorunuz kontrole geliyor mu , ben sırf nöbetçi doktor gelir diye 13 kasıma alacağım günü ,kendi doktorumun taburcu etmesini istiyorum
Melike_02 kubraayman ya ne güzel 😍❤️ Benim normal doğum olduğu için ne zaman geleceğini bilmiyorum❤️ Sizinki daha heyecanlıdır en azından gününüzü biliyorsunuz 😍 Sağ sağlim alın kucağnıza inşallah Rabbim korusun sizi❤️
Babyakca2891 kubraayman bende 13 kasımda inşallah bi aksilik olmazsa hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲🤗
RUkyb Minikannesi00 canım benim doktorum cumartesi doğum olacak pazar da yatiralim seni pazartesi sabah çıkışını yapalım dedi bende kabul ettim iyi oldu bizim için
Minikannesi00 kubraayman benimki cumartesi 3 e kadar oluyor ,pazar olmaz sanırım . Yoksa bende erkene almak istiyorum
kubraayman Minikannesi00 Benimde hafta sonları hastanede o yönden iyi hastane hafta ici kalabalık oluyor hafta sonu rahat o zaman gel dedi doktorum
Minikannesi00 RUkyb cevap için teşekkür ederim😊 evet muhtemelen benimkide 2 gece kal diyecek . Peki pazar günü kontrole geldimi seni , normalde sabahları gelip yaraya bakıyor
Minikannesi00 kubraayman perşembe günü konuşayım bende sorayım bi . Peki kaç haftalık oluyorsunuz 11 kasımda