Seydoss hulya_mry21 gerçektenmi ne kadar güzel bazı isimler sanki anlamını taşıyor gibi aşırı yaramaz oluyor ya kutluhan isminde eğer böyleyse güzelmiş
Olivia Seydoss doğum yaptıktan bir ay sonra koydum oğluma ismini . Denize karar verdim hiç bir isim kulagima hoş gelmedi. Mavi gözlü olduğu için de deniz çok cazip geldi bana. İsimden ziyade ismin karakter özellikleri de önemli. Çok uysal akıllı bir çocuk maşallah . Kulağa da çok hoş geliyor 🥰💙
asel_asl Seydoss tabiki siz bilirsiniz ama tam tersi bence uğuruyla gelir bereketiyle gelir ☺️ tabiki içinize sinen bi isim koyun bebişinize
Seydoss asel_asl tabiki öyle ama eskiden beri hep öyle duymusum o yüzden bana sanki çocuğa ağır geliyor gibi hep öyle işlenmiş beynime
Deryagkn Bizde erene karar kıldık bende alaz veya ayaz istiyordum ama eşim istemedi oğlumda eren ismini çok istedi bi nevi abisi koydu ismini Oglum Ömürhan Kizim azra Numara EREN OLUYOR ❤️
Seydoss Deryagkn bende eren ismini seviyorum anlamı çok güzel gerçekten bi ara kreşte çalışmıştım eren diye öğrencim vardı çok akıllı çok uslu bir çocuktu onun gibi olsun diye bile eren ismi koymak istiyorum
Sedefomur1 Hilallay yani o yine iyi benim eşim de Çakır koyacam diye tutturdu 🤦♀️ her gün birbirimizi yiyoruz
Sedefomur1 Hilallay valla ben duygu sömürüsü yapmayi denedim her ağrıyı sancıyı ben çekiyorum geceleri uyuyamıyorum çatır çatır ben doguracam bu çocuğu sana noluyo falan diye ikna olur diye düşünmüştüm yok anam adam Nuh diyo peygamber demiyor yani
MehmedinZeynebi Seydoss hiç bilemiyorum sezeryanliyim ssvd planlıyorum ama sezeryana dönerse bu hafta içi doğumum gerçekleşecek ve hala isim yok 🥴
Sedefomur1 Seydoss valla bende inanamıyorum bacım büyük oğlumun adı ömür yağız şuna bak kardeşinin adı ne Çakır 🤪 çocuk büyüyünce dava eder bizi 🤣
Seydoss Sedefomur1 ama çakır gerçekten çok garip ya lütfen ikna edin yazık çocuk büyüyünce arkadaş ortamında dışlanır falan allah korusun
Hilallay Sedefomur1 ben de denedim olmadı😂😂 nayman nayman kendimi alıştırmaya çalısıyorumda inşallah değişir fikir