Seydoss LeylaEla ne güzel kararlastirmissiniz kız olsaydı benimde hazırdı erkek olunca hazırlıksız yakalandim
Tubasade Seydoss benimde oğlum olcak kısmetse bende Aybars,Doruk,Göktürk,arasında kararsızım bi Türlü karar veremedik 🫠
Efem6363 Snkakr adar ismi çok güzel resmen bana fikir oldu benim de oğlum olacak Allah nasip ederse marta adar ın anlamı ilkbaharmış💙🥰🌸
Snkakr Efem6363 ewet ilkbahar demek. Birçok anlamı War yoldaş arkadaş olgunluk gibi anlamları da War tabi önceliği ağaç dewri demek baharın gelişi. Çok da etrafımda duyduğum bi isim değil.
Snkakr Efem6363 sağlıkla alın kucağınıza ewet güzel isim sizde düşünebilirsiniz. Çok da yaygın olsun istemiyo insan bi de anlamı da önemli. Adar we alaz arasında kaldım alaz da şu sebepten teredüttü kaldım alew demek ismine çekerse way halimize 🤣
asel_asl Seydoss kökeni Türkçe dediğiniz için Metehan ismini öneririm ☺️ benim de oğlum olacak Allah’ın izni ile ben Muhammet Mustafa koycam.. Metehan ismi Kuranda yok diye eşim kabul etmedi malesef
Seydoss asel_asl muhammed mustafa da peygamber efendimizin isimleri olduğu için ağır gelir gibi geliyor
hulya_mry21 Minikperi çok güzel bir isim benim kardeşimin ismi çok efendi çalışkan bi yapısı var tavsiye ederim 😊
Seydoss hulya_mry21 gerçektenmi ne kadar güzel bazı isimler sanki anlamını taşıyor gibi aşırı yaramaz oluyor ya kutluhan isminde eğer böyleyse güzelmiş
Seydoss Kelebekmisaliihayat tunahan biraz eski gibi kendi lise zamanlarimdan hatırlıyorum o zaman çok vardı tunahan
Nursena2023 Seydoss Aynen günler geçiyor biz isim bulamıyoruz 🤭 Hayırlısı bakalım. İnşallah güzel bir isim koymak nasip olur size de 🌸
asel_asl Seydoss tabiki siz bilirsiniz ama tam tersi bence uğuruyla gelir bereketiyle gelir ☺️ tabiki içinize sinen bi isim koyun bebişinize