Cankuss35 Sedef2345 inşallah ama ümitsiz olma bende çok ümitsizdim ilaç bitmeden hamile kaldım valla sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak he baktın o zamanda olmuyor en son tüp bebek olur
Sedef2345 Cankuss35 çok teşekkür ederim canım, sonucu gördüğümden beri ağlıyorum 😔 Belki çok büyütüyorum ama kabullenme süreci çok zor
Naniklininik Bizim de öyleydi. Eşim proxeed plus kullandı ama iyice beter oldu yaramadı. Sonra maxigo ve progeny m kullandı onlarla hamile kaldım 5 yıl sonunda. Pes etmeyin takviye ile düzeliyor. Tüp bebek de yapmıştık olmadı üstelik.
Sedef2345 Naniklininik bu ilaçları doktor mu verdi siz kendiniz mi aldınız peki, hangisini kullansak acaba
Naniklininik Sedef2345 ben kendim araştıra araştıra çare aradım inanın. Özellere çok para döktüm. Bunları kullanıp yazanlar vardı öyle aldım. İçeriği vitamin zaten progeny m çok etkili günde 2 tane içti. Maxigo günde 1 aldı. İsterseniz deneyin 1 ay ben vesile olur belki diye paylaştım çünkü biliyorum o durumu. İnşallah rabbim sizleri de güldürsün nerde varsa
Cankuss35 Sedef2345 ağlama herşeyin bir çözümü var hem eşinde çok üzülür . Hiç sperm olmadığını düşünsene işin çok çok zordu bunada şükür herseyin çözümü var
Naniklininik Sedef2345 aynı anda kullandı hayır olmadı hatta 7 gün kullandı kontrol amaçlı kan verdik karaciğer enzimlerine baktırdık yükseltiyor mu diye bir şey çıkmadı. Vitaminlerin çoğu etkiliyor çünkü.
Mensure_9 Sedef2345 bizimde ileri hareketi 5tı doktor ilaç verdi keçi boynuzu özü yedi keçi boynuzu yedi ilaci 3ay kullandı ve ilacin 3ayinda hamile kaldım ilaci bittikten sonra yine test verdi 28e yukselmisti
Naniklininik Bir de ben jel kullanmıştım o ay ileri hız yok ya sperm geri geliyordu. Proseed jel aldım internetten ilişki esnasında kullandım sperm geri akmadı. Etkili bence aklınızda olsun
Sedef2345 Naniklininik bunu ben de almayı düşünüyorum bi çok yerde birgebeningünlüğünün jelini demişler ama
Naniklininik Sedef2345 ben de ondan aldım ebru hanım çok ilgili de mesajla hep soruyordum takip edin instagram dan mutlaka
Buseemm Happ bnm bildigime baya kötü cnm cnku nirmal olan birinde en az 50 olmasi gerekiyor hareketliligin
Buseemm Happ kirmak istemem seni canim bnm esimde de varikosel vardi oncesinde test yapmamistik ama ameliyattan sonra yaptk bi kac ay once yani normal degerde dedi sprem sayisi 62 milyondu ileri hizi %50 di bnce daha da düşük gbi görüyorum ölü olarak 40 hareketsiz 10 du
Miray-mom Sedef2345 eşimin doktoru beslenme listesi vermişti birebir uydum. 6.ayın sonunda müjdeli haberi aldık 🧡🧿
Miray-mom Sedef2345 evet doktorumuz vitamin ve ilaç vermedi doğal meyve sebzelerden alacak vitamini dedi