Benay Tomurcuk18 ben hissediyorum şimdi canım 35 hafta olduk bebe vurduğu an oturtuyor beni şimdi 😂😂😂 ama çok kızgınım 21e kadar beklettiği için 😂
Tomurcuk18 Benay Oyy masallah 😍 bizde saglıkla o günlere gelelim insallah ❤️ Ama çok kızgınım nasıl hissedemem şimdi kocam da diyo herkesin kocaları bile hissediyomus bizim çocuk tembel çıktı 😶 dogsun sokağa bırakcam😂😂
Krasivyy Hanifeee ben 17+4 bugün öğrendim kızım olcakmış ne bulantı ne başka bişey olmadı hep tatlı istedi canım sadece sivilce çok oldu bende
Bo25 Hanifeee o haftada hissetmen imkaansz 20 hafta oldum ben hala hissetmiyorum ve benimde yüzüm öyleydi o haftalarda şimdi geçti benim erkek .ama sivilceyle falan alakası yok
Kurbagaannesi Hanifeee canım ben de 12.haftadayım aynen hissediyorum babası da kafasını koyduğunda damar atmasını duyuyor 💁🏻♀️😊 ben de ilk başta mide gurultusudur falan dedim ama ciddi ciddi hissediyorum 😁 geçen hafta kayınannem ben bu haftalarda hissediyorum demişti şaşırmıştım ben de 😃
Dnzcngz Kurbagaannesi yanlış anlamayın ama hissetmeniz imkansız. Uterusunuz büyüyor , bağırsaklara baskı yapıyor sizde bu hareketlenmeleri bebek sanıyorsunuz. Bebeğiniz henüz 20 -25 gram civarında. Hareket ediyor evet ama bunu annenin hele dışardan birinin hissetmesine olanak yok. Ben 23 haftalık hamileyim bebeğim 28 cm ve 580 gram. Ve sadece 3 gündür hareketleri dışardan hissediliyor. O da sürekli değil.
Kurbagaannesi Dnzcngz ben de öyle düşünüyordum yani zor inandım aslında ama çok fazla hisseden varmış gerçek olabilir diye düşündüm 💁🏻♀️
Dnzcngz Kurbagaannesi erken haftalarda hissediyorum diyenlerin hiçbiri maalesef ki beneğini hissetmiyor. Biraz kendilerini kandırıyorlar hamileşik heyecanı ile o kadar.
deletedmom6295 Hanifeee o haftada sağdan sola kaydığını top gibi toplandığını gözle görüyordum kıpırdanlamar 17. haftadan sonra başladı. ileriki hareketlernden zaten o ilk hareket miydi değil miydi insan daha net anlıyor ve evet ben 14. haftada hissettim bal oğlumu😍