Seymaozkn gksuaks internet ten baktım ikinci gebelik ilk gebeliğe göre daha erken hissedilebilir Muş canım
gksuaks Seymaozkn Evet evet onu duymuştum ben de. Sanırım benim geç kaldı artık ama sabırla bekliyorum. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah🙏🏻🙏🏻
Tugbax68 Ben sipayi ultrasona girdigimde bile hareket ettigini görmedim büyüseydide bi hissetseydim ya daha 13 haftaligiz
Tomurcuk18 Zeynpatak 😂😂😂 güldürdün beni yaa Allah iyiliğini versin 😂😂😂 Diyolar ya damar atması değil bebek diye, benim midemde pıt pıt bişeler oluyo acaba çocuğum midemde mi😂😂
E23ww Hanifeee ilk gebelik aslinda hisseettigin baska bisey olmasn ben kziimda 21nci haftamda hissetmeye baslamostim
mom02636 Hanifeee ilk bebeğimde 15 haftalıkken hissetmeye başladım oğlum oldu ikinci hamileliğim 11+4 haftalığız bakalım bunda ne zaman hissedicem 😊
Denisss Hanifeee biz 14 ü bitirdik olduk hissedemedik 🤷♀️ benimde yuzumde sivilceler var ama bebegim kiz bence sivilcenin kiz erkek alakasi yok
Benay Tomurcuk18 bizde ki doktorlar doktor değil galiba millet kaçıncı haftalarında hissediyor bi de bize bak 20 sen önce hissedemezsin dedi benim doktorda 😂😂😂 varıp gösterecek bak millet 5 haftada 10 haftada 15 haftada hissediyor sen bana olmaz diyorsun aha Bunlar ney diyecem doktora dellendim şuan 😂😂
Tomurcuk18 Benay Sorma yaa 🤦🏻♀️ Doktorum hem doçent hem riskli gebelik doktoru ama adama millet erken hissediyo ben niye hissetmiyorum diyince gülüyo cevap bile vermeye gerek duymuyorum diyo😂😂 bizim veletler çok uslu böyle giderse hiç hissetmicez baksana geç bile kaldık😂😂😂
Benay ayaniz şuan bebeğime kızıyorum bak elin evlatları nasıl da erkenden hissettirmiş bende benimkini 21 de anca hissettim 😂
Benay Tomurcuk18 ben hissediyorum şimdi canım 35 hafta olduk bebe vurduğu an oturtuyor beni şimdi 😂😂😂 ama çok kızgınım 21e kadar beklettiği için 😂