YigitPoyrazMomm An itibariyle finale koşmamıza çok az kaldı sağlıkla gel paşam babanla seni dört gözle yolunu bekliyoruz😢💙🌏 34+0👼 Şafak 42⏳ Şafak kaç hamişlerim😊🌸
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm bebiş doğdu butonu geldiii fark ettin miii😅 Erken değil mi yaaa oldum görünce😃
YigitPoyrazMomm Feyzabeyoglu ayy sen söyleyince fark ettim evett bebiş doğdu butonu gelmiş sevinçten ağlıyorum çok mutlu oldum😢💜 Galiba erken ama bilmiyorum içim bir hoş oldu karmaşık duygular içine girdim😂
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm ben de bi tuhaf oldum valla her an gelebilir diye 😅 Sayılı zaman cok az kaldı. İnsallah sağlıkla hayırlısıyla doğar bebislerr🙏🏻🥰 Dün kontrolüm vardı büyük ihtimal aralık 6-7 gibi alinacak oglusum bakalım
YigitPoyrazMomm Svd12345 rakamların sonunu görmeye başlayınca kalbimde kelebekle uçuşuyor sağlıkla gelsin canım😊
YigitPoyrazMomm Feyzabeyoglu evet benim içim bir başka oldu kalbim yerinden çıkıcak sanki😂☀️ Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler💜 Az kaldı kavuşmaya bende 35 haftada nst ve bebisimin kontrol gideceğim bakalım ne yapıyor içerde kerata😂❣
Birbahargunu YigitPoyrazMomm ben de an itibariyle 34+1 😄 ya bir an önce doğurmak istiyorum o kadar sıkıldım ki son zamanlar çok zor sağlıkla gelsinler inşallah mide ağrısından ölerek yazıyorum 😂
YigitPoyrazMomm Birbahargunu amin inşallah canım benim bebiş doğdu butonu gelmiş gördünmü😂💖 Ben nasıl doguracam diyorum😄 reflu falan mi var kuzum