CansuuBlogg Yazmelegi_ arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona attık o dediki gebelik var gözüküyor bilemedim Şuan .
Tugbabuglem58 CansuuBlogg evet var gibi ama dagilmis testte bozuklukta olabilir bosa umitlendirmemek icin bozuk dedim canim
CansuuBlogg Tugbabuglem58 inanırmısın okadar çok yoruldum ki varsa bile nasıl bir tepki vereceğimi Bile bilmiyorum o yüzden artık hiç birşey için ümitlenmiyorum
Tugbabuglem58 CansuuBlogg CansuuBlogg anliyorum canim seni bende bir donem boyleydim 3 kaybim var ve hepsi zor bi sekilde hamile kaldim ikisi düşük 1 tanesi erken dogum oldu kaybettim sonra biraktim saldim korona zamani korana asisi oldugum ay hamile oldugumu ogrendim ve sonrasi corap söküğü gibi oldu suanda kizim kucuk bu hamileligimi hic beklemiyordum mesela rabbim gonlune gore versin inşallah
Blackkcat CansuuBlogg testte ikinci çizgi var ama sanki kalemle yuvarlak içine alınmış izi de var,bi garip duruyor,idrar fazla damlatmadınız di mi,yarın sabah tekrar test yapın varsa elinizde,test bozukta olabilir tabi olmayadabilir
Blackkcat CansuuBlogg hımm olabilir fazla damlatıncada böyle garip bi dağılım oluyor ki başıma gelmişti,negatifti benim ama garip izler vardı 2.çizgi yoktu işte,sizde 2.çizgi gözüküyor,pazartesi ola hayrola inşallh hakımızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi alalım☺️
CansuuBlogg minikmucizeemaak hayır adetim yeni bitti 20 sinde olmuştum 4 gün sürüyor adetim öyle dün bi yapayım dedm akşam 10 gibi yaptım bugun 5-6 gibi baktım akşam çift çizgi şok oldum ama hani hep şey dedim bence yok ümitlenme Cansu :)
Ebruebos Benim sonradan silik çıkmıştı yani bende kenara koydum 2,3 saat sonra baktım silik vardı şaşırdım. Ertesi gün yaptığımda 5 dk içinde çıktı sonraki gün daha belirginleşti. Testiniz varsa yarın yapın varsa zaten 10 dk içinde çıkar bu kez.