CansuuBlogg Merhaba bir sorum olacak size idrar testi yaptım 1 dakika bekledim baktım tek çizgi daha sonra dolabın içine koydum bi 10 saat onda baktım çift çizgi olmuş gebelik olabilirmi ? Veya aynı durumu yaşamış gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Blackkcat CansuuBlogg acaba nasıl silik yani pembelik var mı yoksa yeri mi belli gibi,foto yükleseniz aslında
minikpatik Benim beş dk bekledim tek çizgiydi iki üç saat sonra baktım çift olmuştu hamileyim şuan bir dk çok az beklemişsiniz beş dk beklenecek en az zaten ama genede tekrarlayın siz testi
Yazmelegi_ CansuuBlogg bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyip kopyala yapıp buraya yapıştırın
Tugbabuglem58 CansuuBlogg resim yukleden yapabilirsiniz benim daha 1 bucuk yasinda kizim var happy momdan happy kidse gecmistim ne zamandir foto yuklemiyorum hatirlamiyorum nasil oldugunu tekrar happy moma gectim ce testim negatif sandim hic cizgi yoktu kimse gormedi ben 5 veya 6 saat sonra golge gibi gordum ve kan testine gittim suan 5+0 hamileyim
Blackkcat CansuuBlogg testte ikinci çizgi var ama sanki kalemle yuvarlak içine alınmış izi de var,bi garip duruyor,idrar fazla damlatmadınız di mi,yarın sabah tekrar test yapın varsa elinizde,test bozukta olabilir tabi olmayadabilir
CansuuBlogg Yazmelegi_ arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona attık o dediki gebelik var gözüküyor bilemedim Şuan .