Burcu__0506 1kediannesi genel olarak hep kan ilacı kullandım ve kan takviyesi aldım onlardan mı bilmiyorum
1kediannesi Kuzeyozum Geçmiş olsun, benim baya yüksek ama iyi hissediyorum birkaç gündür. İlaçlar bitince tekrar idrar kültürü vericem bakalım. İnşallah geçer hepimizinki.
Dileksue Kuzeyozum o sonuçları e nabızda çıkmıyor ama doktorum girdi baktı yüksek sonucun bu antibiyotiksiz geçmesi imkansız dedi aksfer diye antibiyotik verdi ama bir haftadır da geçmedi kasık ağrım
Burcu__0506 1kediannesi ben sürekli yaşadıgım bi durum maalesef alıştm artk ama ilk defa acıdan kıvrandıgımı kanamam oldugunu ve 400 lere çıktıgını gördüm
zumrasmom1 Kuzeyozum hamileyken defalarca antibiyotikler piyeloseptil toz şase kullanmama rağmen geçmedi hastaneye yatırıp üç gün damardan antibiyotik verdiler üçüncü gün tertemiz çıktım hastaneden. Doğum yaptım yanma oluyordu idrarimda geçen cuma yine yatırdılar Çarşamba taburcu ettiler. Çok şükür temizlendi
_Tazeanne zumrasmom1 değeriniz kaç çıkınca yatış yaptılar size sadece idrarda mı çıktı kanda da var mıydı
zumrasmom1 _Tazeanne sadece idrarda çıkıyordu canım. Son değerimi bilmiyorum ama değere göre değil kültür testine göre yatırıyor benim doktor. Kültürde üreme olursa yatırıyor
_Tazeanne Kuzeyozum bende bugün bununla ilgili konu açtım sağolsun cevap veren olmadı pek. Doktor bana tek toz ilaç verdi bide fitille antibiyotik yazdı başladım hayırlısıyla inşallah kurtuluruz hepimiz korkularım yetmiyormuş gibi idrarla uğraşıyorum bıktım artık
Esrac96 Benim 17-19. Haftadan beri var geçmiyor maalesef illet bir şey. Kültür de veriyorum her tahlilde. Üreme olmadığı için antibiyotik kullanmıyorum vermedi doktor. Fitil kullandım bir de venatura diye bir takviye kullanıyorum şuan.Bol su için