Annem46 Benimde kalp atışı gibi bugun tam 15 olduk. Cinsiyete %80 erkek dedi kesinlik yok dedi bakalım
orkide123p3t Annem46 kesinlik ne zaman 100 olacak ya bana söylemeyin o zaman dedim ben kesin değilse doktora o da söylemedi
orkide123p3t Eslem2112 oh maşallah biz 15 haftalığız böyle bir gün yan yatıyordum bir Kıpırtı hissettim ama böyle anlamlandıramadım aslında 2. Gebeliğim ama ilki 8 haftalık düşmüştü o yüzden ilk kez hissediyorum bebek hareketi o yüzden anlamlandıramıyorum açıkçası
Eslem2112 orkide123p3t bnde 14 haftalıkken kıpırtı şeklinde hissediyordum şimdi biraz daha belli ikinci gebeliğim kızımda daha geç hissetim oğlumda erken oldu ama ikinci gebelik olduğundan olabilir
Pamukluanne 15+5 kız dedi doktorumuz ilk gebeliğim fakat hiç hareket hissetmiyorum bende hissetmek istiyorum 🥹🥹🥹sağlıkla gelsinler
orkide123p3t Pamukluanne ben de tam olarak hissettim diyemiyorum henüz 🙈 çünkü bilmiyorum hareketi ne oluyor 🙏🙈
MLKC 19 haftalığım ilk gebeliğim ama her hangi bir kıpırtı hissetmedim normal mi,arada boşluğumdan güm diye ses geliyor gibi oluyor bi kaç kişiye sorduğumda bebek yer değiştiriyor dedi ama bilemedim😂
orkide123p3t Kvrck-123 bilmiyorum bende elimi koyduğumda hissediyordum açıkçası 12 haftada ama emin değilim anlamlandıramıyorum çünkü tecrübem yok belki de hareketleridir 🥰🙏
Kvrck-123 orkide123p3t ultrasonda da doktor çok hareketli dedi ama ben cidden 12 haftalikti hissediyordum dışarıdan belli olmuyordu. Şimdi 15 haftalık daha net hissediyorum arada sırada ama yine düzenli değil.
Kafiye34 orkide123p3t 15+5 olduk ben yeni hissetmeye başladım🥰 bu gün kontrole gittik çok şükür durumu iyiyidi cinsiyetinide öğrendik bebeğimiz kız mış🥰