orkide123p3t Nasılsınız kusmalar bitti mi? Cinsiyetleri öğrendiniz mi? Bebeğin hareketlerini hissedebiliyor musunuz az da olsa? Ben artık ıusmuyorum şükür, cinsiyet belli değil bir de hamile gibi hissetmiyorum 😂🙏
Esmam_ela25 orkide123p3t sanırım ben bugün hissetim ilk hareketini 11 haftalık sakın bana gazdır demeyin 4. Gebeliğim ister istemez tecrübe sahibiyim 😀
Masidegulsuna orkide123p3t 15+1 olduk erkek dedi kesiinn gecen haftaa bulantilarim hafif var kusmalarimm bitti cok şükürrrr hareket hissetmiyorum hala
Eslem2112 orkide123p3t 17 haftalık olduk sabah bulantısı ara ara oğlumuz olacak inşallah tam hamile gibi hissediyorum bir an önce doğurmak istiyorum
Burcu__0506 Esmam_ela25 ikinci ve sonrasında daha erken hissediliyor bende oğlumda çok erken hissetmiştim 😇 bakalım bunu kaçıncı haftada hissetcem
Zeehraaaa Ilk gebelik olduğu için hissetmiyorum nefes darlığı oluyor bugün nedense sizde de oluyor mu😀bide burun tıkanıklığı
orkide123p3t Eslem2112 oh maşallah biz 15 haftalığız böyle bir gün yan yatıyordum bir Kıpırtı hissettim ama böyle anlamlandıramadım aslında 2. Gebeliğim ama ilki 8 haftalık düşmüştü o yüzden ilk kez hissediyorum bebek hareketi o yüzden anlamlandıramıyorum açıkçası
Kvrck-123 orkide123p3t çok zayıf hamile kaldım ikinci hamileliğim 12. haftadan beri küçük küçük hareketlerini hissediyorum ama düzenli değil arada. Bilmiyorum bu mümkün mü ?
orkide123p3t Kvrck-123 bilmiyorum bende elimi koyduğumda hissediyordum açıkçası 12 haftada ama emin değilim anlamlandıramıyorum çünkü tecrübem yok belki de hareketleridir 🥰🙏
hayalim35 orkide123p3t 15+3 haftalığım şükür bulantılar en aza indi cinsiyetimiz net değil kıza bnziyor dedi doktor bu gün hissettim hareketini şükür çok güzel bi duygu🥰❤
selimsarea hayalim35 bende 15+2 yim çok yakınız canım 3. Gebeliğim yarın kontrolümüz var inşallah cinsiyet öğrenicez💕