Gulsahim --_-- 26 Aralık en geç sanırım 🤗🥰 elbiseler yikandi utulendi benimkiler de öyle temizlik her gün devam heyecanla bekliyoruz canım..sen nasılsın nasıl gidiyor
Harvicell --_-- kıyafetleri yıkıyorum daha bitmedi parça parça yapıyorum☺️ 2. Gebeliğim sezaryen olacak Aralık 2. Hafta gibi görünüyor bakalım neler olacak 😂
Canann1601 --_-- 27 Aralık gözüküyor doğumum 32+3 olduk her şey tamam yarın kıyafetlerini yikicam utulicem. Diğer gün de hastane çantasını hazırlayacagm artık ağırlaştım bsey yapasim yok o yüzden smdiden hazır olsun 😊
Busrasnl --_-- 19 aralık gözüküyor uygulamaya göre son 45 gün yani 🙃 yalancı sancılarım çok arttı bebek aşağıya baskı yapıyor gece uyuyamıyorum 😣 bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi bavula koyuldu ama kendi malzemelerimi henüz koymadım bugün yarın onları da halledicem. Bir an önce geçsin istiyorum artıkk ☺️
--_-- Gulsahim aynen ben de elbiseleri yikayip utuledim bavul hurclarina yerlestirdim :) Ev temizliği vs derken heyecanli bekleyise devam :) e peki kac haftaliksin
Gulsahim --_-- 32 olduk canım biz 🥰🤗 bebişim iki hafta öndeyiz zaman gectikce ağırlaşıyor insan birde heyecanla hazırladım..hayirlisyla kucağımıza alalım inşallah her birimiz
AlpEmir 34+1 ama doktorum aralık başı gelir diyor Her şey hazır , arabaya koymak sadece kalmıştı Salı günü trafik kazası geçirdim , araba da direk servise gitti , iyi ki arabada değilmiş hastane çantalarım
Birbahargunu 34+0 Aralık’a kalmadan biter inşallah çok zorlanıyorum artık haftalar bir an önce tükensin istiyorum bir de doğum pozisyonunda değil ona da üzülüyorum sezaryenden korkuyorum karışık duygular başladı gün yaklaştıkça
Canann1601 --_-- valla canım ilk gebeligim benim pek anlamıyorum haftalardan 32. Haftayı geçip gün alıyoruz 33 den sanirim 😄
gamzecgr --_-- 30 olduk 35 de sezeryan inşallah erken davranmazlarsa benim bıdıklarım.İkiz gebelik olduğu için erken tamamladım ne olur ne olmaz alışverişi 2 hafta önce bitirmistik bugün büyük temizlik yapıldı haftaya da aldıklarınız yıka utule yerleştir hastane çantasını hazırla derken oturur bekleriz artık sonra
himne_ --_-- 35+1 aralığın ilk haftası görünüyor ama bakalım kısmet 🥰odası kıyafetleri hastane çantası her şey hazır, bugün park yatağımızı da açıp nevresimlerimizi geçirdik vaktimizi bekliyoruz artık. Bebişim 29.haftadan beri baş aşağı duruyor ama son 2 haftadır aşağı doğru baskı arttı özellikle ayaktayken yürürken çok hissediyorum, bunun ve mide yanması dışında bir sıkıntımız yok allaha şükür🤲🏻💓
Reyh --_-- son 41 gün artık her şey çok zorlaştı gece uyku yok, sürekli tuvalet, mide yanmaları, yalancı sancılar 🤦♀️ doğurmak istiyorum artık 😄 son 2 ay çok zormuş gerçekten
--_-- Reyh benim yalanci sancilarim baslamadi henuz erken galiba , tam olarak nasil oluyor sık sık mı regli gibi mi
Reyh --_-- karın kasılıyor birden taş gibi oluyor 10sn falan sürüp geçiyor canım, sancı bende bir iki kere oldu çok hafif bir adet sancısı gibi. 34.haftada başladı benim de öncesinde yoktu
alitalia --_-- son gün 25 Aralık görünüyor ama muhtemelen 12 aralıkta doğum olacak inşallah. Temizlik yapılıyor şuan çarşamba günü serilecek. Bu hafta aynı zamanda yıkama ütüleme işlerini halledip çantamı hazırlayacağım inşallah bakalım. Çok az kaldı heyecanla bekliyoruz 🌸🩷
Sksjsux355-- --_-- benim herşey tamam sadece salı günü çanta hazırlamaya gidecem yıkayıp ütüleyip çantaya koyacam onun dışında bisi yok temizliğim herşeyim tamamdır. 33+1 haftadayız