Nazli_001 Merhabalar arkadaşlar 32 hafta iken bebek kglalarınız nelerdı merak ettim doktorum bana iyi 1950 gram dedi ama bana az geldi sanki
Zehrabal1 Nazli_001 bence gayet iyi zaten haftada ortalama 200 gram alıyorlar . Ben 33+5 de gittim 2400 du . İki haftayı dusurursek benimki de büyük ihtimal sizin haftanizda aynı kilodaymistir
qansu Bende 31+5 1600 🥺hepinizinki çok iyi maşallah banada az dedi doktorum zaten bu ara daha dikkt ediyorum artık ne kadar olursa bakalım
Melike3406 32 hafta 4 günlük iken 2 kilo 180 gram demişti doktor 34 haftalıkken gidicem bakalım kaç olmuş şuan 33 hafta 2 günlük oldum 🙏
alitalia Nazli_001 doktorun iyi dediyse iyidir doktordan iyi mi bileceğiz. Hemde kilo sağlık göstergesi değildir. Gayet haftasıyla uyumlu. Benim 32.haftada 2180 gramdı doktorum bir iki hafta önde gidiyor ölçümleri dedi. Yani sizinki normal oluyor bu durumda.
Nazli_001 Dilan_5 doktorlar ıyı dıyorsa ıyıdır diye düşünmeye başladım artık çok kg da almadım daha ben 6 kg aldım düzenli beslenıyorum ama ınsan gene de endıselenıyor
Zeynepli12345 Nazli_001 31 hafta bugün kontrole gittim doktor 1830 kilo dedi Hatta 1 hafta önde çok tatlı şeyler tüketme dedi. Gayet iyi bebeğinin kilosu
badem1 Bence çok iyi ama endiselenmesin bence kimse benim kızımın kilosu da az gibi geliyordu hep ama son haftalarda çok daha iyi kilo alıyor buna emin olabilirsiniz 🙏
Bsrblr Nazli_001 32 haftalığım yalnızca ıkı kılo aldım tansıyon belası yüzünden ne yyedırıyor ne ıcırıyor bebıste 30 haftada 1.5 du Benımde hep mınık gıdıyor yavrum
Gzmbkmz Bende 32+4 oldım bugün gittim doktora 1880 gr iyi dedi bana da az geldi. az az sık sık besleniyorum .. iştahım yok sanki bu aralar.. doktor badem kaju yağlı kuruyemiş yemeyi önerdi merciöek çorbası o da kilo aldırıyormuş. Yapmaya çalışıyorum.