Esracmmm çok çok haklısın canım hamileyken değil ama doğumdan sonra bende çok taktım dediğim gibi panik atak geçirecek kadar taktım. Ama kendini şöyle rahatlatabilirsin belki en kötü zamanları geçtiğinde geriye sadece güzellikler kalacak. Öyle olmasa kimse ikinci üçüncüye niyetlenmezdi. En kötü zamanında bile öyle güzel birşey ki evlat herşey bir şekilde yerli yerini buluyor hemde öyle güzel buluyor ki hayatının en büyük eksiği kucağındaki canmış da meğer yıllarca onu aramışsın gibi hissedeceksin. Bazen eski günleri özleyeceksin elbet bunu kabul etmek lazım hayır herşeyiyle yeni hayatıma aşık olacağım gibi bir beklentiye girme evet uykusuz gecelerin olacak evet bazen duşa giremediğin günlerin hatta bekli haftan olacak sadece bomboş kalmayı özleyeceğin günler olacak ama bunların hepsi sadece bir an olacak bir nefes alımlık sürede gelip geçecek o his çünkü bir sonraki an kucağındaki cana baktığında aslında fedakarlık etmediğini aslında bişeylerden vazgeçmediğini aksine çok büyük birşey kazandığını devasa bir mükafata sahip olduğunu düşüneceksin. Ki dediğim gibi su akıp yolunu bulacak ve herşey eskiden olduğundan kat kat güzel olacak. Kendine ve bebeğine zaman tanıman önemli sadec. O suyu birlikte akıtmayı öğreneceksiniz birlikte bir yol bulmayı öğreneceksiniz ve dönüp baktığında eski yolun öyle vasat görünecek ki gözüne ne yapıyormuşım ben bebeğimden önce diyeceksin ❤️