mavi2904 Kızlar adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı sizce varsa yoksa daha bekleyim mi sabırsızımda 🙈🫣
Mylove47 mavi2904 bence bekle sabırsız da olsan sonuç iyi olunca mutlu olursun negatif çıksa da takma ama gecikmeyi bekle bence doğrusu o net sonuç alman için
Efnanefnan mavi2904 bekle.canim en azindan 5 gun falan daha gecsin erken test yaparsin hic sabir edemezsen. Benimde 3 gun.var dun test yaptim hic bisey cikmadi bugun biriktirdigim kutuya geri baktim silik cizgo var gerci kuruma çizgisidir hiçç umudum yok artik
busravrc mavi2904 valla ben gecikme yaşamama rağmen yaptım cıkmadı regl de olmadım hala bekliyorum bence döllenme zamanıyla alakalı geç döllenme varsa biraz bekle erken döllenmeyse regl gecikmeden de çıkıyo
Mylove47 mavi2904 gecikmeden bı hafta en az geçmesi lazım iki hafta geçince daha net belli oluyo bazisinda bı hafta sonra bile net sonuç alamiyo
Yazgull_kurt22 @"mavi2904″8 gün erken ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik cizgiyle öğrendim
Zeyba Efnanefnan gebelik yoksa kuruma çizgisi çıkmıyor kaç tane test yaptım hepsi kurudu ama ne silik ne belirgin ikinci çizgi çıkmadı
Burcu__0506 mavi2904 biraz daha bekle canım adetine 2 gün kala yapabilirsin erken gebelik testleri 6 gün kala diye gösteriyor
mavi2904 Burcu__0506 bekleyeceğim canım adet gününe kadar 🫣beklemeye çalışacağım daha doğrusu sabırsızım 🙈
Burcu__0506 mavi2904 seni çok iyi anlıyorum bende adet gününe kadar 15 den fazla test yapmıştım sürekli test yapayım diyordum ama hep tek çizgiyi görünce de çok üzülüyordum