minik-02 Kızlar akşama neler pişiriyorsunuz? Bizde akşama ıspanaklı karışık otlu hıtap(katma) da diyen oluyor evde açıcam inşallah yanına salata turşu corba ayran
hayalim35 minik-02 akşam yemek yapmayı düşünmüyorum eşim işte geç geliyor ama bıktım valla her gün ne yapsam die düşünmekten
minik-02 Minikmucizelere bugün onu yapacaktim normal de ama kayınbabam kaynanam yemeğe gelecek değiştim menüyü
minik-02 hayalim35 evet gerçekten en zor yemek de olsa eşim yeterki bir yemek söylesin istiyorum bulmak yapmaktan zor geliyor gün içinde yemeği bulduysam kafam rahat geçiyor i gün 😄
ekc Barbunya ıslattım dün onu haşlıyorum şuan akşama barbunya yemeği var 🤭 pilavı 2 gün oldu yiyeli yapmam sanırım turşu kefir yeter😅
minik-02 gokyuzununogrencisii bende dün yaptım artık pilav olsun istemiyorum her şey de pilav yapıyorum
seizetheday minik-02 kemik çıkarmıştım bende haşlama pilav salata olur oğlum rahat durursa eşim haşhaşlı revani istiyordu onu yaparım pek uyumlu değil ama olsun 🤷♀️🤗
Afro-dit minik-02 aklımda hiç yemek yok bıktım valla hergun yemek derdinden yaomasi birşey değil bir bulsam aklıma gelse 😂
minik-02 Afro-dit kesinlikle yapmak daha kolay bulmak çok zor bazen tüm yemekler tükenmiş gibi hissediyorum o günlerde topu eşime atıyorum 😂