Esracigdem sevgdemr5 yeni doğan bebeklerde emzik ve biberon kullanımını önermiyorlar. Hem bebeğin damak yapısının bozulma ihtimali yüksek oluyormuş hem de bebekte meme reddine yol açıyormuş
mho0910 zeytin_ benim ilk oğlumda kalmıştı kuvözde 1 paket götürmüştük kuvözlerin alt kısmında çekmeceler oluyor oraya yerleştirmişlerdi hemşireler
8mucizem8 sevgdemr5 benimde bugün yatışım yapıldı isimli tulumunu beresini birde içine giyilecek zıbın aldım tabiki muslin örtüsünü de aldım
neanladinyurdagull sevgdemr5 çok güzelmiş benim koyduğum alt üst takım içlik ve yine aynı şekilde normal alt üst takım tulum tercih etmedim göbek bağı vs aşşağıya cekmesin dogar dogmaz diye.İlk çocuğumdada göbek düşene kadar citcitli seyler tercih etmemiştim
neanladinyurdagull mevraca ikinci gebeliğim benim 38 haftadayiz ilkinde önlükle dogumhaneden çıkıp odaya geliyoruz odada artık temizlenip üstümüzü degisiyoruz bu şekilde olmuştu yine aynı şekilde olucaktır.Saglicakla gelsin bebişler
8mucizem8 Hilal_blc suyum komple patlamamış ama az biraz geldiğini söyledim ciğer geliştirici iğne yaptılar ne olur nolmaz diye sancım var biraz düzensiz ama 36. Haftadayım çok erken diyorum bende 🥺
Hilal_blc 8mucizem8 ayy korktum kiz benimde 34 de ciger gelistirici vurdular 36 haftadaym senin gibi sulu akıntı geldi baya dedim aha bende mi dogurcm 🤣🤣