Melike_4949 Sadelim şeker olduğu için diyet yapıyorum mecburen canım ilk aydan 6.aya kadarda mide bulantısı kusma oldu o yüzden pek kilo almadım surda doğuma birşey kalmadı çok şükür
Sadelim Melike_4949 anladım kilo konusunda ne kadar cazip olsada sizin açınızdan zorlayıcı olmuştur eminim ama cogu gitmiş azı kalmış saglikla alın kucağınıza ❤️
Melodimm Tuba04 Herkesin kilosu farklilik gösteriyor.Bazirlari az yediği halde kilo alıyor.Kiyaslama yapılmaz yalnış anlamayın.20 haftaya 3 kilo fazla geldi banada.
Mzgnn0234 Tuba04 ilk doğum 21 yaşında oldu oğlum kilolu olduğu icin sezeryan demişti doktor karnım çok çatladı ne ama ben 3 ay sonra eski Halime döndüm. Ama karnım kırıştı malesef 🤗 şimdi 7 yıl geçti inşaallah doğumdan sonra veririm bakalım 😊
monarosamommy Tuba04 34+5 elhamdülillah 62 ile hamile kaldım 85 kiloyum 23 kilo aldım halen daha kilo almadım şeker vs. Sorunu çıktı dikkat ettim biraz da
duygu26 Tuba04 diğerinde 82 ye kadar çıktım 24 kilo almıştım tam verdim derken sürpriz yumurta sayesinde tekrar alıyorum sağlıkla gelsinler inşallah
hsrtt_ Tuba04 45 kilo ile hamile kaldım 33+5 teyim 9 kilo aldım şu an 54 kiloyum 60 a kadar yolu var diyorum o kadar olur muyum bilmem doğuma az kaldı.
mombarbie_ hsrtt_ bende 42yle kaldim 23+5 im şimdiden 8 kilo aldım bile bu gidişle daha fazla alicam gibi 😄
Snmlsn Tuba04 boyum 173 70 ile hamile kaldım. 80 oldum 😳😳 38. Haftadayım az kaldı artık. Doğuma kada evir kilo daha alırım gibi geliyor çok iştahım açık 😳
zehruss Tuba04 Tuba04 valla ben aşırı kilo aldım 61 le başladık 29 haftalık kontrolumde 79 kiloydum suan 31 im hafta
hsrtt_ mombarbie_ zayıf hamile kalmanın artıları aslında çok bile alsanız sonrasında verirsiniz diye düşünüyorum o yüzden almanızda bir sakınca olmaz 🌸