Tuba04 Kendimle başlayayım 20. Hafta 3 kilo aldım fazla aldım gibi geliyor .birde kaç kilo ile hamile kaldınız?52 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70
Tuba04 Melike_4949 süper ya ama yanlış anlamazsanız zaten bebeğin suyu ve bebek bile 4 kiloyu geçmesi lazım nasıl bu kadar az oldu gerçekten bilmediğimden merak ettim
Sadelim Melike_4949 çok iyi ya nasıl başardınız ben 21. Haftanın içindeyim üç kilo aldım bile ama ekmeksiz hiç bir şey yiyemiyorum 🤷
Melike_4949 Tuba04 diyet yapıyorum canım bebeğimin güncel kilosu 1700 Gr şeker olduğu için dikkat ediyorum ilk aydan 6. Aya kadarda mide bulantısı ve kusma ile geçti 😅 kilolu hamile kaldım bu arada
Mzgnn0234 hafta 13 kilo aldım pazartesi sezeryan olacam. İkinci gebelik 72 kilo ile hamile kaldım.170 boyum😊
Mzgnn0234 Tuba04 ilk doğum 21 yaşında oldu oğlum kilolu olduğu icin sezeryan demişti doktor karnım çok çatladı ne ama ben 3 ay sonra eski Halime döndüm. Ama karnım kırıştı malesef 🤗 şimdi 7 yıl geçti inşaallah doğumdan sonra veririm bakalım 😊
Melike_4949 Sadelim şeker olduğu için diyet yapıyorum mecburen canım ilk aydan 6.aya kadarda mide bulantısı kusma oldu o yüzden pek kilo almadım surda doğuma birşey kalmadı çok şükür