Yessiimm 1 hafta daha geçti ışık hızıyla 3. trimesterde bakalım bizi neler bekliyor 😌 Birde son 1 kaç haftadır sağ kalçam çok ağrıyo varmı tek taraflı kalça ağrısı çeken doktora dedim hamilelikle alakalı değil dedi 🤦🏻♀️
aysegullozdm Yessiimm 25+4 canm benn doktorun yanılıyor bence veya ne bileyim benim iki hafta önce falan öyle olmuştu bel kısmından başlayıp kalçalarıma doğru iniyordu ağrı resmen sancilaniyordu ama bebekten demişti doktorum ağırlaşıyor gittikçe demişti geçer inslallah ben hiç gecmeyecek sandım geçti çok şükür Allah’ım kolaylık versin inşallah 🌸🌸🌸
eveb19 Yessiimm bugün bende 3.trimestera adım attım☺️ bacak ağrısı değilde mide yanması başladı bi kaç gündür 😓
Rabiacyrn17 Yessiimm bende yaşıyorum kalçam çekiliyordu ayak bileğime kadar sağ kalçamdan doktoruma söyledim magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi
Yessiimm aysegullozdm neredeyse bende 20. Haftalarda başladı bazen yataktan kalkamıyorum yürüdükten belli bi süre sonra topallamaya başlıyorum benimde belimden vuruyo ağır iş yapmıyorum mesela gün içerisinde dikkat ediyorum eşime masaj falan yaptırıyorum iyi geliyo ama oda anlık 😑 magnezyum istedim doktordan yazmadı ..
Yessiimm eveb19 oda başladı bi kaç gündür ne yesem kor atmış gibi yanıyo midem 🥴 Şurup falan kullanıyor musunuz peki ?
umrumdadegil Yessiimm bazen sağa bazen sola vuruyor yürüyemiyorum bacağımın üstüne basamıyorum 🥲 magnezyum vermişti doktor
eveb19 Yessiimm hayır kullanmıyorum siz kullanıyormusunuz? Ne yapıcam hiç bilmiyorum birsey yiyesim gelmiyor sırf bu yüzden 😬
Yessiimm Rabiacyrn17 ya bende araştırmıştım aslında hamilelikten kaynaklı doğumdan sonra geçiyor falan diye dr benimle öyle bi inatlaşıyor ki bi an kalçamın ağrısını unuttum 😒 Başka bir doktora gitsem iyi olacak çünkü gerçekten çok zorluyo.. Peki ağrılarınıza iyi geldi mi ?
aysegullozdm Yessiimm alışverişler ne durumda bizimkisi bitti yıkanacak utulenecek sadece 🥹🥰30. Haftayı bekliyorum
Yessiimm aysegullozdm aynı bende 30.haftayı bekliyorum herşeyimiz hazır çok şükür bi kaç küçük eksikler var tabii onlarıda aldıktan sonra tamamız 😌 Sonra yıka ütüle yerleştir en sevdiğim şeyler 🌸
MelteM2cck Yessiimm doktora kalsa hiç birsey hamilelikte alakası değil. Bendede aynı dert var. Miden yanıyor gaviscon ver diyorum alakası yok yediklerine dikkat et diyo. Ağrılarım kramplarım var magnezyum ver diyorum alakası yok hızlı hareket etme diyo. Bende gittim aile hekimine yazdırdım ohh rahatladim
Yessiimm MelteM2cck gerçekten öyle bazen çok yoruyorlar ilaç kullanmayı bende istemem ama sonuçta keyfimizden istemiyoruz doğal yollarda geçsin diye masajlar soğuk buz uygulaması vs yapıyorum ama anlık sonra yine aynı bazen evln içinde bile gezemiyorum çekiliyor resmen .. aile hekimi yazıyorsa bende uğraşmam gidip yazdırayım..
MelteM2cck Yessiimm benim aile hekimi yazdı. Sende git şansını dene. Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin ama bil geçecek bu günler.