Aysecan0335 Minik-japonum-05 içine doluyodu sorun olmuyodu akıtma v.s. aventnkini alıcaktm arkadaşım mycey al aynı birebir dedi ve mycey aldm daha uyguna memnun kaldm
Bsr1905 Bende ilk gebeliğimi yaşıyorum abimin eşi doğuma bir ay kala tahinin üzerine çıkan yağı göğüs uçlarına sür düzenli dedi çok faydalıymış başka bişeye ihtiyaç duyulmazmış onu deneyecem bende sende denemem istersen diye yazmak istedim
LavinsMom Minik-japonum-05 ben mycey aldım henüz kullanmadım ama baktım içinde daha fazla parça var. Alanlar da memnunmuş
gokturkmom Minik-japonum-05 bende doğumumda hem göğüs pedi hemde göğüs kalkanı almıştım pedi hiç kullanadım çok gereksizmiş ama kalkan çok çok işime yaradı hem yara için iyi geliyordu hemde süt birikiyordu bebeğim kuvezdeydi o ara sağım yapıyordum biriken sütü de kullanıyordum
bademommss__ gokturkmom merhaba gögüs pediyle kalkan aynı görevimi görütor bende gögüs pedi aldım ama kalkanda almayı düşünüyordum bilgim yok çok fazla🙏
gokturkmom bademommss__ ped pamuklu oluyor ve süt aktıkça, göğüs ucum yara da olunca hep yapışmıştı ben hiç memnun kalmadım, göğüs kalkanı öyle değil ama ucuna temas etmiyor yapışma, yara olmuyor
eymenveumutunannesi Minik-japonum-05 Bence farketmiyor pek bit farkı yok Mycey de gayet güzel. Ben Gümüş kapakta aldım çok minik dışarı çıkarken kullanmak için. İlk oğlumda çok acı çektim. Şimdide krem sürüyorum. Mycey ve avet hepsi aynı bence içinize hangisi siniyorsa alabilirsiniz.