Sedef3437 Nazli_kalkn01 aslında iki resimde kemik Yapısı erkek bebek dedirtiyor özellikle altta olan resimde erkek olduğu baya belli😅sağlıkla gelsin
Nazli_kalkn01 Sedef3437 😀😀 bilmiyorum ilk gebeliğim anlamıyorum ama hep erkek hissettim rüyalarımda da erkek gördüm kız dediğin de ihtimal vermemiştim sağlıkla gelsinler 😀🥰
Sedef3437 HilalQ çene ve kafa kemikleri daha belirgin oluyor erkek bebeğin kız da daha silik duruyor kemikler
bebegimhayalim Banada 12 haftada kıza benzetti 15 haftada erkeğe benzetti başka Bi doktor, 17 haftada %99 kiz dedi ama haala içimde Bi acabamı var ya pembe Bi kaç bisey aldım ama 3 hafta sonra detaylı var o zaman emin Olcam heralde
Gulsahim Nazli_kalkn01 18 haftaya kadar bekledik Mersindeki doktor kıza benziyor dedi ben erkek hissediyordum ama eşime de söylemiştim erkek bebek inanmıyorum dedim kalktım İstanbul’a gittim deneyimli uzman doktora kesin net erkek dedi 21. Haftada sonra Karadeniz’e ve Güneydoğu’ya gittim orda net bı şekilde gördüm herşeyi 😁😁😁 oğlum olucak bı oğlum bı kızım vardı 3. Bebişim olucak inş canim
Masallinaveseda Sedef3437 banada bakarmısın 13 haftaya kadar hep erkek gibiydi ultrason fotoğrafları bugün 14 olduk gittim cinsiyet için doktor kız gibi dedi bacak arası boş sanki dedi ama 13 haftada bacak arasında bişey vardı şimdi göremedi 10 gün sonra bi daha gel dedi ben hep erkek hisediyordum halada öyle bütün teoriler tahminler erkek diyo anlamadım
Gulsahim Nazli_kalkn01 detaylı günüm tatilime denk geldi.iste en son canım guneydoguya düğün için gittim kontrol günüme denk geldi öyle öğrendim yani 😁😁
Nazli_kalkn01 Alinimm2022 9. Haftaya kadar hep ortalarda sayılırdı sonra sol tarafa yerleşti doktora sorduğumda ortada diyordu sürekli 10. Haftada sola yerleşti 12. Haftada tahmin de bulundu 15 de netleşti hala solda ama ortalara doğru geliyor gene büyüdüğü için galiba
Nazli_kalkn01 Nazli_kalkn01 bebek soldaysa kız sağda ise erkek diye birşey de yokmuş öyle şeylere aldanma