Nazli_kalkn01 Kelebekmisaliihayat aminn teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ♥️
Nazli_kalkn01 Eda91- 12. Haftada bacak arasını açmadığı için kız dediler ama kemik yapısı kesesi erkek demişti 15+3 de vişne suyu ceviz fındık badem yedim içtim gittim çocuk nirvanaya çıkınca bacak arasını açmak zorunda kaldı gösterdi 😀
Sedef3437 Nazli_kalkn01 elinizde ultrason fotoğrafları var mı acaba? Doktorlar genelde kese şeklinden cinsiyet tahmini yapmıyorlar bende bebeğim sağdaysa erkekmiş dedim güldü yok öyle şeyler demişti
tatlibebegim_ Bana 13 haftalıkken erkek dediler sonradan kıza dönme ihtimali var mı hep yorumlarda kızdan erkeğe döndüğünü okudum🫢
Nazli_kalkn01 tatlibebegim_ net şekilde gördüğünü söyleyip doktorunuz gösterdi mi ya belli de olmuyor ama erkek bebek pek değişmiyor diye biliyorum çünkü kesesi kemik yapısı herşeyi hesaplanıyor
tatlibebegim_ Nazli_kalkn01 yanılma payınız var mı dedim genelde yanılmıyoruz dedi ama bilemedim bidaki kontrolüm 17 haftalıkken gidicem o zaman daha net belli olur heralde
Nazli_kalkn01 tatlibebegim_ öyle dediyse bende şuan değişeceğini sanmıyorum o zaman 😀 çünkü doktorlar net değil ama gelebilir diyolar bazen bize öyle dedi
Haticer Nazli_kalkn01 benimki 35.haftaya kadar kızdı dün gittim erkek dedi şaşırdım herşeyin de pembe aldım haftaya daha detaylı bakacak bakalım neler olacak
Biranneikibebek_ Alinimm2022 benim iki gebeliğimde hep sağdaydı hele bu hiç sola geçmez 31 haftalık olduk ama kız cinsiyeti hiç İnanma derim canım
Nazli_kalkn01 Biranneikibebek_ benim kuzenim doğurana kadar kızdı doğum hanede erkek çıktı 😀😀 ama o çok aşırı kilolu ondan göremediler diye düşünüyorum