Yavru-kus Pinar0808 bizimDe sigortamız yok ama sanırım çocuklar 7 yaşına kadar sigortalı oluyor 550 Tl aldılar bizden
Pinar0808 Seyma-nur_ergn muayene ücreti ne kadar? Tamamlayıcı sağlık sigortası oluyor mu bilginiz var mı?
Pinar0808 Umutku hatemde doğum yaptım.doğumdan sonraki gün o gelmişti ilk muayeneye.yarın için tekrar ondan aldım randevu bakalım memnun kalırsak devam ederiz artık☺️
Umutku Pinar0808 Ben 10 yıl önce gitmiştim oğlum rota virüs olmuştu sağolsun çok yardımcı oldu biz normalde Alanya dayız kaynanam orda onu ziyarete geliyoruz şimdi yine doğum yaptım ziyarete gelince bebeğimi ona da muayene ettiricem inşallah
Pinar0808 Umutku kadın doğum 800tl idi çocuk için ilk kez gideceğim farklı mıdır bilmiyorum yarın öğrenirim yazarım sanada
Pinar0808 Umutku evet canım gittik bugün çok ilgiliydi memnun kaldı muhtemelen devam ederim.muayene ücreti bizden 15 tl almışlar doğumu orda yaptım ve daha 5 gün oldu ondan galiba
Umutku Pinar0808 Çok sevindim canımm bize çok yardımı dokunmuştu buhar makesi ve mama gerekliydi hemen rapor çıkartmıştı sağolsun o zaman Mücahidler hastanesindeydi karşıyaka da