kusay1811 Kelebekmisaliihayat içimi rahatlarttınız teşekkür ederim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak dileğiyle🙏
kusay1811 Bsr_0 ben de hep hayalini kuruyorum ve çok istiyorum inşallah yapabiliriz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🙏
Bsr_0 kusay1811 Amin inşallah 🤲🥰 hayırlısı hangisiyse o olsun sagliklica kolay doğumla alalım kucağımıza inşallah 🌸
kusay1811 Tugbavepamuguuu zaten sonraki rahatlığı için normali istiyorum bıçak altına yatma düşüncesi korkutuyor ve sonraki ağrıları falan bebeğimle güzelce ilgilenmek isterim
Hazalaskin Tubatgn sonrada uzunca bi süre ben bunu ordan nasıl çıkardım Allah Allah diye şaşkınlik yaşıyorsun 🤣🫶
Kelebekmisaliihayat Hazalaskin 😂 şey de var , ayy bunu ben mi doğurdum, ne güzel doğurmuşum diyenler de var 😂
Hazalaskin Kelebekmisaliihayat ben diyorum 🤣 oyy çocuğum iyiki doğurmuşum ne güzel doğurmuşum diye diye seviyorum 🤣
Kelebekmisaliihayat Hazalaskin inşallah bebişim doğduğunda ben de böyle severim 😊 sanırım bi çok ana böyle, yengem cocuklarina ne kadar kizsa da iyi ki doğurmuşum, çok güzel doğurmuşum, ben doğurdum diye seviyor 😂
__mom1 kusay1811 ben 1 hafta önce normal doğum yaptım hiç pişman değilim. Doğumhaneden yürüyerek çıktım o gece dahil tek başıma kaldım bebeğime kendim bakıyorum
Hazalaskin Kelebekmisaliihayat içgüdüsel bişey bu 🤣 ama annem böyle sevmez bizi hiç 🤣 gerçi bizi sever mi ondan da çok emin değilim. Var ama yok gibi 🤣 amaan o konu derin de evlat sevgisi başka be annem anne olunca anlarsın derdi de anne olunca annemin kötü bı anne hatta kötü bı insan olduğunu anladım . Ama çözdüm işi tam tersi şeyleri yaparsam doğru yoldayım 🤣
Kelebekmisaliihayat Hazalaskin Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Konuyu bilmiyorum ama bazı insanlar görmediği bir şeyi veremiyor. Sevgi de buna dahil. Onlar da mı acaba sevgi gormedi, diye anlamaya calisiyorum. Bazıları da görmediği halde çok güzel seviyor. İnşallah evlatlarımızı sevgiyle büyüteceğiz . Rabbim yardımcımız olsun ❤️