Alinimm2022 Yasanixxxx detaylı doğrudur canım ama bi fotoğraf atar mısın plasentanin solda olduğu ultrasonu. 7 8 haftalik ultrason görüntün varsa
Eslem2112 Alinimm2022 canım doktorun böyle demesi doğru değil araştırın sorun kadın doğum uzmanlari plasentaya göre keseye göre sağda solda cinsiyet tahminin yanilmanin yüksek olduğunu soyluyor yani yalan doktorlarin böyle demesine hayret ediyorum
Alinimm2022 Eslem2112 umarım yanılıyordur. 1 kızım var Allaha çok şükür. Bir erkek olsun isterim ne yalan soyleyim tabi sağlıklı olsunda önceliğim o ama farklı bir duygu tatmakta istiyorum
Alinimm2022 Yasanixxxx benimde bi kızım var erkek olsun isterdim ne yalan söyleyim 7 haftalıkyuzde 90 kız dedi ama hala kesin degildir diye düşünüyorum
Sedef3437 Alinimm2022 nasıl yani 7 haftalık cinsiyet mi söyledi kendine çok güvenen bir doktor galiba nerede olduğunu merak ettim
Eslem2112 Alinimm2022 bende öyle canım çok şükür rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağımiza alırız kaçıncı haftada kıza benzetti demiştin
La_Liberte Alinimm2022 bebeğin kendisi değil ama değil mi plasentası ve plasentanın nerde olduğunu sanırım ancak doktor anlıyor
hayalim35 Hatice_Eliz45 kuzenime hep kız denildi herşeyi kız eşyasıydı doğumda erkek olduğunu öğrendi
birhamilelikgunlugu Hatice_Eliz45 ağzın bal yesin 15+3 te kız gibi dedi daha da bilmiyoruz ne olduğunu bende erkek hissediyorum detaylıyı bekliyorum yaşayan varsa yazsın ya kriz geçireceğim artık 🫠
Hatice_Eliz45 birhamilelikgunlugu benim 15 hafta doktor kız dedi bende erkek hissediyorum yüzük falı yapsana ne çıkacak bakalım yaz
birhamilelikgunlugu Hatice_Eliz45 nasıl yapılıyor bilmiyorum Çin takvimi doğru hesapladıysam erkek gösteriyor nub kız sanırım ama burda da çoğu kişi erkek dedi
La_Liberte Alinimm2022 anladım yolk kesesi neredeyse plasentada o tarafta demek oluyor. Eğer böyleyse bu teori baya bir yanılıyor bilginiz olsun. Kendinizi kız diye alıştırmayın bence 😊
Mervem_123 Hatice_Eliz45 valahi banada kız dedi doktorum dediğin gibi benimde içime erkek doğuyor birde 3 veya 4 defa rüyamda hep erkek gördüm yani birde kim beni görüyorsa erkek diyor yinede hayırlısı olsun 38 haftayiz doğunca görürüz anca
birhamilelikgunlugu Mervem_123 hey maşallah ister istemez pembeli falandır bazı şeyleri kıyafet vs nasıl yapcaz bilmiyorum
Hatice_Eliz45 birhamilelikgunlugu ipe yüzüğü geçir sallanacak şekilde yüzük altın olursa daha iyi olur alyans gibi göbeğinin üstüne tutuyorsun ileri geri giderse erkek dönüyorsa kız kendin elini kıpırtatma tutarken ama