Alinimm2022 Hatice_Eliz45 karından bakıldığında bebegin plasentası sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek dedi
Yasanixxxx Alinimm2022 benim de kız dediler detaylıda ama şimdi baktım plesanta durumu sol taraf yazıyor kafam karıştı
La_Liberte Alinimm2022 bebeğin kendisi değil ama değil mi plasentası ve plasentanın nerde olduğunu sanırım ancak doktor anlıyor
Biktoria Benim ilk kızımda 26. Haftaya kadar erkektik sonra kıza döndü. 😂 heralde içeride pipisini yedi. Çünkü 3 ayrı doktorda erkek derken 26. Haftadan sonra hepsi kız demeye başladı
Alinimm2022 Biktoria bu kadar değişen varken 7 haftalık bebeğe doktorum nasıl yüzde 90 kız dedi anlam veremiyorum 🤷♀️
Glcn12 Eslem2112 bilmiyorum valla bende doktorun kendi bakmıyor asistan doktor bakmış yanılma oluyormuş zaten
Alinimm2022 Hatice_Eliz45 ben anlamıyorum maalesef bende o bebegin altında gözüken yolk kesesi orda da plasenta oluşmuş yani sağ tarafta kiz dedi doktor kendisi gösterdi bana plasentayi. Ama sizde plasenta ne tarafta anlayamadim
Eslem2112 Hatice_Eliz45 canım öyle plasenta konumu cinsiyet belirlenmiyor biraz daha büyüsün nub bolgesine bakıp tahmin edebilirim
Alinimm2022 Eslem2112 bana doktorum plasentaya göre yorumda bulundu ve yüzde 90 dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama bi doktor da kafadan atmaz herhalde diye düşünüyorum
Hatice_Eliz45 Eslem2112 iste herşey yüzük testi cin nub erkek gösteriyor ama doktor kız dedi kız yani inşallah yanılmıştır
Eslem2112 Alinimm2022 canım doktorun böyle demesi doğru değil araştırın sorun kadın doğum uzmanlari plasentaya göre keseye göre sağda solda cinsiyet tahminin yanilmanin yüksek olduğunu soyluyor yani yalan doktorlarin böyle demesine hayret ediyorum
Yasanixxxx Hatice_Eliz45 24 haftalık hamileyim 2. Gebeligimbir kızım var bunada 3 farklı doktor kız dedi detaylıda da kız dediler ama farklı hissediyorum kızımda ki gibi değil bu hamileligim farklı sürekli uyuyorum yatıyorum enerjim yok erkek hissediyorum hayırlısı
Alinimm2022 Yasanixxxx benimde bi kızım var erkek olsun isterdim ne yalan söyleyim 7 haftalıkyuzde 90 kız dedi ama hala kesin degildir diye düşünüyorum
Alinimm2022 Yasanixxxx detaylı doğrudur canım ama bi fotoğraf atar mısın plasentanin solda olduğu ultrasonu. 7 8 haftalik ultrason görüntün varsa