Melek__55 Mommy15 güzel gidiyor hareketleri bugünlerde çok aşağıda mesaneye baskı oluyor 😐 iştahım çok açıldı 20+4 ve beş kilo aldım da sizlerde nasıl gidiyor kızlar
guneyff Mommy15 ben artık tekme ve bağırsak hareketini ayırt etmeye başladım bu arada bebeğin hareketi daha derinden geliyor kayma gibi böyle kalp atışı gibi değişik 😂
Mommy15 @Melek__55 ah iştah aynı ben yedikçe daha çok yiyesim geliyor hiç doymuyormuş gibiyim sanki😂😂😂
annebebek123 Mommy15 merhaba kızlar ben de tam 19 haftalığım Mart sonu görünüyor tahmini doğum. Şu ana kadar bir iki kez hareketini hissettim bebeğimin o da çok hafif 🥰
bimuallime annebebek123 3.5-4 kg. 62 idim 65-66 çıkıyor. Karnım belli artık. 20 haftalık bi hafta önce detaylı girdim 380 gr dedi oysa nu gebelikte beslenemedim bile bi gram yiyesm gelmiyor
guneyff Kızlar bende sol göğüs altı kaburga ağrısı var 15 gündür inatla geçmiyor sırtıma vuruyor size de oluyor mu
Tubaonur06 guneyff Ay bende de bir haftadır o var .sol göğüs kafesimin altında batma var acile gittim kalp krizi geçiyorum diye oyle bi agri akşamları daha fazla artıyor.agliyorum neden oluyo bu.21haftalik gebeyim
denizalismom Mommy15 21+0 dan merhabalar 🥰🌸 bel ve sol kalça ağrısıyla yola devam oğluşumla 💙🌸🥰 sizde durumlar nedir
Ebrulim123 Biz de yarın 19. Haftaya gireceğiz,bağırsak hareketi mi bilmiyorum ayırt edemiyorum karnımın altında pıt pıt eden bir şey oluyor derinden gelen sanki gidiklaniyorum öyle olunca minik tekmeler mi bunlar acaba🤭☺️
Meyo Ebrulim123 benimde aynı🙈 biz de 19 haftalık olduk ama bende anlamıyorum tekme mi yoksa bağırsak hareketi mi 😅
babecoming Ebrulim123 ah aynıyız ben de bu bebegin hareketi mi gaz mı ayırt edemiyorum ama sanırım bebişin hateketi😍
Hasret5506 Bende Mart ortası gibi benim kız geceleri hareketli gündüz bişi yok aama henüz alışveriş yapmadım hiç 🙄🙄
FatSon9993 Mommy15 20+5 ten merhabalar ben bazen öyle bir hissediyorum ki tekmeleri baya canım acıyor bazen ama onu hissetmek çok güzel bir duygu 💙😇
Bebisbg34 Tubaonur06 benmde midemde öyle agrılar var kii ınsan şaşiriyor bende 21deyim kaçında sizin dogum