Yguo_mom Mommy15 ödemle güne başlıyorum cok erken daha ödem için ama baya şişim ..hareketlerini ara sıra cok nadir hissediyorum yemek yedikten sonra migdem yanıyor 🔥 böyle 🙃🙃
Seymamemektar Mommy15 uzun yoldan geldik sabaha karşı epey kasılmam var dinlenme modundayım 😢 Mart sonu gibi bizim de doğum inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz 🥰
Melek__55 Mommy15 güzel gidiyor hareketleri bugünlerde çok aşağıda mesaneye baskı oluyor 😐 iştahım çok açıldı 20+4 ve beş kilo aldım da sizlerde nasıl gidiyor kızlar
Aysnr11 karansmom_ Ne zaman hissetmeye başladınıız biz 18 hafta olduk sadece kıpırtı gibi oluyor arada 😄
Semre1407 Bel ağrım olmasa ve mide bulantım geçse çok daha iyi olacak ama varlığını hissediyorum hareket ettiğini🩷
guneyff Ayyy benimde sol kaburga altı ağrısı sırt ağrısı geçmiyor bende tekmeleri hissetmeye başladım çok değişik bir his 🥰❤️ 19+1🫶🏼👶
Barabar Mommy15 17 haftanın içindeyim benimde baloncuk patlaması gibi birşey oluyor bezen arka arkaya 2 3 kere oluyor bende bebek mi acaba diyorum ama bilemiyorum ki 😊
guneyff Mommy15 ben artık tekme ve bağırsak hareketini ayırt etmeye başladım bu arada bebeğin hareketi daha derinden geliyor kayma gibi böyle kalp atışı gibi değişik 😂
Aysnr11 karansmom_ Bende arada hissediyorum ama düzenli değil 2-3 gün hiç hissetmediğim de oluyor acaba bağırsak hareketleri mi diye düşünüyorum 😂
Mommy15 @karansmom_ belli değil daha 😕 göstermiyor genelde arkası dönük oluyor. 2 hafta sonra detaylı da öğreneceğiz inşallah☺️