Mevludealtungok Hiilal0606 nişan tam olarak nasıl geliyor nasıl anlıcaz çişten yada akıntıdan ayırt edicez
Seniz6774 Hiilal0606 benim birinci doğumumda gece 3.30 gibi Nişan geldi öğlen 12.15 te dogum yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim inşallah bunu da sağ salim dogum yapmak nasip olur
Hiilal0606 Minikayak24 dünden beri nişanım geliyor sancım gece baya vardı doktora gittim 1 cm acıklık oldugu için eve gonderdi şuan sancı sıklığı azaldı ama doğum sancısı değilmiydi acaba belimden karnıma kasıklarıma vuran yürütmeyen bi ağrıydı
Minikayak24 Hiilal0606 benimde çok şiddetli değil ben 22.00 da başaldı o şekilde uyudum aynı adet olur gibiydi ertesi gün 13.00 da nişan geldi hastaneye gittm 14.40 da doğdu oğlum ben kendim gittim hastaneye öyle ağrıyla falan gitmedim kan geldi diye gittim
Hiilal0606 Mevludealtungok bende hep bunu merak ediyordum ama inanın insan anlıyor ilk başta afedersiniz klozetin içine bişey düştüğünü hissettim hemen baktım sarımsı uzun sümük gibi bişey sonra peçeteyle sildiğimde kanlı sümüksü bi akıntı geldi sabaha kadarda ara ara gelmeye devam etti benim
elisa38 Hiilal0606 yaa benden bu gün 38+4 deyiz sarı sümüksü şeklinde geldi Nisan mi oluyo kanlı değil di bi kaç kere geldi
birminikkizannesi Benimde geçen pazar nişanım geldi doktor alttan muayene etti rahim ağzın yumuşamış 1 cm açıklık var dedi 5 gün oldu hala gelen giden yok. Pazartesi tekrar kontrolum var.
bi_de_bayil_istiyosan Nişanım geldikten sonra sancılarım gelmeye başladı 1 cm açıklığım vardı ertesi günü doğum yaptım