Melek__55 Hatice_Eliz45 bendede doğru çıktı ilki kızdı kızım oldu ikincide erkek diyrodu doktor erkek dedi bakalım 😁
Aybarssmom_ Ben de yapmıştım benimki doğru çıkmıştı 😁😁 hurafe olduğunu biliyor insan ama merakına heyacanına da engel olamadığı için duyduğu her şeyi deniyor 😁😁😁
Aykem Aslidemir2334 kendi saçınında bir dal aldım yüzüğümü bağladım yuvarlak dönüyorsa kız düz gidip geliyorsa erkek dediler bana bende öyke denedim. Yattım sırt üstü göbek değilime tuttum
Hatice_Eliz45 Mzzz tabiki de doktor bilecek bizde biliyoruz ama çoğu doktor da yanılıyor çok duydum etrafımda yüzde yüz buna tapıyoruz demedik
Sinemgndg Hatice_Eliz45 yaptım 3 4 kere hep kız çıktı ama oğlum olacak Allah’ın izniyle. Bir de arkadaşım bana bıçak ve makas yapmıştı bıçak erkek makas kızdı onda da erkek çıktı bıçağa oturdum ☺️
Hatice_Eliz45 Sinemgndg evet bu bana da erkek çıktı ama doktor kız dedi ilk hamileliğimde tuttu ikincide tutmadı sağlıkla gelsin eli ayağı düzgün olsun
EZeynepKkAkaln Ben yaptım döndü yuvarlak bakalım ne olacak ilkinde yapmamıştım oğlum var bir tane bakalım bu doğru çıkacakmı kız çıktı ❤️
Sedefkitir12- Hatice_Eliz45 bende yaptım bende de erkek çıktı ama doktor bana da kız dedi 2. Gebeliğim