Hatice_Eliz45 Yüzük testi ile cinsiyet öğrenen var mı ilk kızımda yaptım doğru çıktı ikinciye hamileyim erkek çıkıyor ama doktor kız dedi bilemiyorum
Aykem Hatice_Eliz45 bnde yaptım :) herşeyde erkek cıkıyordu yüzük testinde kız cıktı. Cinsiyetimiz kız
hulya_mry21 Merhaba bana bi komşum yaptı inanmadım aslında ama meraktanda yaptırdım erkek demişti doğru çıktı 😀
Aykem Aslidemir2334 kendi saçınında bir dal aldım yüzüğümü bağladım yuvarlak dönüyorsa kız düz gidip geliyorsa erkek dediler bana bende öyke denedim. Yattım sırt üstü göbek değilime tuttum
Hatice_Eliz45 İnce ipe yuvarlak yüzüğü geçirin sallanacak şekilde altın olursa daha iyi olur hamile iseniz göbeğinize değilseniz sol elizine getiriyorsunuz yavaşça bırakıyorsunuz göbeğinizin üstüne kendisi oynuyor eğer dönerse kız ileri geri giderse erkek
Hatice_Eliz45 Yaptığım her gebede doğru çıktı kendim dahil ilkim kızdı kız çıktı ikinci için yaptım erkek çıktı doktor 15 haftalıkta kız dedi
Zseda Hatice_Eliz45 ileri geri oldu. İpin tezine göre erkek 😃 bakalim bizim mercimeğin cinsiyet ne olacak
Nur_11 Hatice_Eliz45 Kız bende 9 haftalık gebeyim bunda yaptım şimdi hep etrafında döndü hemde yüzük yuvarlak döndü 😂 inşaAllah doğrudur 2 oğlum var buda kız olur İnşaAllah sağlıklı olsunda
Hatice_Eliz45 Genellikle çoğunlukla doğru çıkıyor benimde şuan ileri geri gidiyor ama doktor kız dedi yüzüğe göre erkek olması gerekiyordu ilk kızım da doğru çıktı yaptığımı tüm arkadaşlarda doğru çıktı
tugbadurmaz34 Hatice_Eliz45 doğru mu bilmiyorum genelde bu tarz hiçbir şeye hurafelere inanan biri değilim ama 3 kere denedim üçünde de döndü halka şeklinde başından beri tuzlu ve ekşi yiyorum tatlıdan tiksindim bakalım kız mı gerçekten
Snmlsn Hatice_Eliz45 😂😂😂 doktora söyleseydin yüzük testinde erkek çıktı. Siz yanlış biliyorsunuz diye 😂