Haticelisa Ayseemine25 benim bebegimde iki hafta onden gidiyor iri dediler bende risk aldim allaha sigindim beklicem dedim insallah sagliklica normal yapabilirim🥹
Abikardes12 Mucizemm05 öncelikle tebrik ederim ❤️ 2020 senesinde ilk doğumumu yaptım nasip olursa 2024 doğurucam bende ssvd istiyorum ama çok korkutuyorlar beni sezeryan yerin patlar diye
Mucizemm05 Abikardes12 bende çok korktum canım ama doktorumun dediği 200 kişiden 1 kişide görüldüğü söylendi eğer öyle bişey olursa müdahale edebileceklerini söylediler canım
minik-02 Mucizemm05 peki doğum aralığınız neydi kaç yıl sonra tekrar doğum yapmış oldunuz kısa zamanda oldumu riske atmıyorlar diye biliyorum
Gurbetci1anne Mucizemm05 ben de Amerika dayım. Ben de ssvd istiyorum benim için dua eder misiniz umarım sizin kadar şansım yaver gider🙏🏼
berna-24 Mucizemm05 öncelikle geçmiş olsun rabbim size bağışlamış rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. İlk dogumunuz ile arasında kaç yıl vardı? İlk oğlunuz kaç yaşında
Mucizemm05 Eda91- inşallah size de nasip olur her doğumda olduğu gibi zor yanları var ama tabi bebeğinizi kucağınıza alana kadar
minik-02 Mucizemm05 arası da uzun değilmiş aslında dr bana normal olmaz dedi riske atamam dedi yırtılma olursa kötü olur dedi korktum yine sezeryanla olucak