SuzanOktay benim oğlum 6 hafta gerideydi 40+1 de doğdu Allah’tan normal doğum yaptım diyorum. Bebeğiniz kuveze girerse ki giricektir daha çok küçük ozaman hem sezeryan sonrası hem o ağrılarla nasıl hastaneye gidip geliceksiniz onu düşünün. Normal doğum yapmanız en güzeli olur hem piskolojik olarak hem ağrı olarak hemen iyi olursunuz. Suni sancıya gelirsek ikisini de yaşadım aynı acı sadece suni sancı doğumu hızlandırıyor daha çabuk aciliyor o yüzden insanlar suni sancidan korkuyor yavaş yavaş gelen acı birden geliyor halbuki bunun süreyle alakası var o acı aynı acı yoksa . Bebeğiniz daha küçük olduğu için hemen dogumunuz gerçekleşir daha kolay olur inanin. Bide seseryan sonrasi sütü gelmeyen çok anne var hem piskolojik olarak hem sezeryandan dolayı sütü gelmeyen var bebeğiniz kuvezde buyucegi için her gün sut vermeniz gerekicek normal doğumdan sonra sütünüz daha kolay gelicektir. Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin ama bu yollardan geçen biri olarak size doğruları söylemem gerekir diye düşünüyorum umarim herşey gönlünüzce olur ❤️