birLinaannesi cicek867 eğer Bursa’da kalıp doğum yapsaydım Yıldırım-Doruk takipli olduğum doktorumla yapacaktım. 11 bin fiyat verdiler takipli olduğumdan. Lakin İzmir’de yapacağım böyle fiyat asla bulamayacağım.. 🥹
cicek867 Kubraaa65 benim doktorum Özlem başak üstünyurt kükürtlüde kliniği var çok memnunum çok sakin çok bilgili ilgili bir doktor deneyin derim
cicek867 Nursemom_ süper haftaya konuşuyorum o zaman çünkü doktorlar sormadan söylemiyorlar anladığım kadarıyla :)
burcusami cicek867 sekreteri yok mu ondan alabilirsin, benimde öyle doktorum disaridan gelicek sekreterden aldım bilgi
Sedefdinc Nev esentepe 12 bin TL normal de sezeryan da aynı fiyat kısmetse aralıkta doğum yapıcam inşallah zam gelmez
D-tomrs cicek867 pembemaviye 30 bine sabitledim geçen ay ikinci dogumum ama.ben çok memnunum aldığım hizmet karşısında para hiç gözüme gelmedi ilk dogumumda da ins bunda yani olur
cicek867 İnşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bende pembe mavi en istediğim doğrusu ama piyasa ortalama 20.000 olup orası 10 daha fazla olunca acaba gerek var mi kısmındayım bakalım
burcusami D-tomrs nasıl geçti peki, sonrasında ağrı kesici iğne falan etkisini gösterdi mi hemen, ilgileniyorlar mi biraz anlatır Mısınız
D-tomrs burcusami Ben çok memnun kaldım ilgi alaka doktor hepsi muhtesemdi hamilelik ve doğuma karşı hiç negatif biseyim olmadı çok. Şükür her şekilde yardım ediyorlar sezeryan sonrasında da utanma çekinme vs die beni çok rahatlatmislardi şimdi tekrar aynı hastane aynı doktora gidiyorum
D-tomrs burcusami bazılarında baş ağrısı vs oluyormus ama bende olmadı gaz problemide yaşamadım belki bunyeyle ilgilidir ama hastaneden çıkmadan ağrı kesici istemiştim ne olur ne olmaz ağrım olursa die 2 günde toparladım ama hareket etmez yatarsaniz çok zor ben sürekli hareket halindeydim 10 gün annem kaldı daha sonra kendim hiç zorlanmadan baktım kizima
burcusami D-tomrs benim doktorum dışarıdan gelicek, hastane ilgili mi onu merak ettim, diğer hastanelere göre baya pahalı ya ondan sordum, hemşireler hastane odası falan nasıl
D-tomrs burcusami yani pembemavi ye gidip memnun kalmayan da sorun vardır bence memnun kalırsınız çok ilgililer pembemavinin.karsisinda.medicabil.var yarı fiyat neredeyse oraya bakmadık bile evt fiyatı fazla ama emin olun değer ikinci kez tercih ediyorum baska biryer düşünmedim 🤌👍
D-tomrs burcusami herseyinizle ilgileniyorlar ve çok naif çalışanlar benim hastaneyle ilgili doktorlailgili en ufak sorunum olmadı
burcusami D-tomrs ya jimer ya pembemavi secicem bende doktorum ikisine geliyor, arada 2 3 bin var,değer yani diyorsunuz, teşekkür ederim