Hulyalp Zhdmrt benim cift embriyo oldugu icin doktor ikiside tutmus olabilir demisti deger icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ne zaman gidiceksin doktora
Ikizlerimemos Hulyalp evet cift😍ilk zman gecmiyor gibi geliyor sonra bi anda geciyor suan gecmiyir bu haftalarda
Hulyalp Ikizlerimemos aynen zaman gecmiyo 2. Kontrol haftaya valla gunleri geciremedim bi turlu. Rabbim sag salim dogurmak nasip etsinnnn
Aysebkr1258 Zhdmrt hiç panik olmayın değerinizin artışı güzel benim tek bebek olmasına rağmen aşırı yüksek çıkmıştı bakıyordum herkes 300 500 1000 benim ki 9999 çok endişe etmiştim bebeği görene kadar ama çok şükür 13. Haftamıza girdik içini ferah tut
Zhdmrt Aysebkr1258 aynısını ben yaşıyorum şuan arkadaşlarının değeri normal benim a normal yüksek hani panik olmak elde değil ama benim gibi olanları görünce daha olumlu düşünüyorum.
Hulyalp Ikizlerimemos aynen canim bizde iki tanenin en azindan birisinin tutunma sansi yuksek diye istedik. Rabbim ikisine de can verdi.
Zhdmrt Ikizlerimemos bana da öyle geliyor onca ilaç içtik diye düşünüyorum. İnşallah sizde kucağıniza alırsınız saglikli bir şekilde mimiklerinizi
Ikizlerimemos Hulyalp amin insallah cnm calisiyor musunuz ben isi biraktim mide bulantim baslamisti 8 inci haftada 17 inci haftaya kadar surdu. Evde is bile yapmiyorum. Ckexan kullaniyor musunuz
Hulyalp Ikizlerimemos yok canim ev hanimiydim.hala oyleyimmmm.😊 Ilk kontrole kadar yani gecen saliya kadar oksapar igne ve ecoprin hap kullaniyodum doktor birakabilirsin dedi. Ama gunde 3 kez progestan fitil ve haftada 1 proluton dusuk onleyici ignem var canim.
Aysebkr1258 Zhdmrt hayırlısı olsun hakkınızda ama bebeğiniz yada bebekleriniz sizinle içiniz rahat olsun 😍
Ikizlerimemos Hulyalp bende kullandim bi sure hepsini clexan hala kullaniyorum kollarim morardi artik 35 inci haftada kesebilirsin dedi dr
Myhoney Zhdmrt 22 aralık cok gec bi tarih bu kdr yüksek cıktıysa kese görünecektir muhakkak.bn 5. Haftada duydum kalp atısını yani 12. Günden 5 6 gün snra