Hulyalp Zhdmrt benimde 10.gun 824.6 cikti 12.gun 1791 cikti. 15.gun 6990.96 cikmisti canim. Cok sukur suan ikiz annesiyim.
Myhoney Zhdmrt bnmde cok yüksekti hatta o dönem tek bebek bekleyen arkadasım vardı onun 10 katıydı nerdeyse.ikiz gebeyim sandık dr umda öle dedi.ama tek kese tek bebek gördük.24 e girdik çok şükür
Ikizlerimemos Zhdmrt benimde 8 inci gun 102 cikmisti bi kac gun sonra 980 kusur sonra tekrar gittik 2000 kusur cikmisti. Dr nediyor
Aysebkr1258 Zhdmrt ikiz olabilme ihtimali yüksek gibi duruyor 😊🙈 değerler 2 günde bir 2 ye katlaması gerekirken 1 günde 2 ye katlamış ikiz olabilme olasılığı yüksek Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kucağınıza alın inşAllah 😍😍
Zhdmrt Hulyalp bana moral oldun valla yüksek çıksa suphe ediom.alcak çıksa yine şüphe ediom inşallah benimde yolunda gider hersey
Zhdmrt Ikizlerimemos 10 gün sonra kalp atışları duyarsun dio bişey yoktur dio ama işte beta yüksek çıkınca insanın aklına türlü türlü şeyler gelio
Zhdmrt Aysebkr1258 transfer de tek yumurta verildi aslında kendi kendine mi bölündü anlamadım ama.degerim yüksek onun farkındayım sadece panik oldum sağlıklı olsun ikiz de olur Allah'ım nasip etsin yeterki
Hulyalp Ikizlerimemos yok canim yeniyiz 7+6yiz.daha gecen hafta gordum bebisleri mi😊 masallah senin az kalmis
Ikizlerimemos Zhdmrt ikizdir buyuk ihtimal. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin gercekten cok guzel bir duygu
Ikizlerimemos Hulyalp 😊evet az kaldi 36 yada 37 inci haftada aliriz diyor dr. Biri kiz biri oglan. Sizin tek yumurta ikizimi cift yumurta ikizimi
Ikizlerimemos Zhdmrt bolunmustur insallah cnm onemli olan saglikli olmalari bizde1 istedik allah iki verdi cok sukur. Bizim iki yumurta transfer edilmisti
Aysebkr1258 Zhdmrt hiç panik olmayın değerinizin artışı güzel benim tek bebek olmasına rağmen aşırı yüksek çıkmıştı bakıyordum herkes 300 500 1000 benim ki 9999 çok endişe etmiştim bebeği görene kadar ama çok şükür 13. Haftamıza girdik içini ferah tut
Hulyalp Ikizlerimemos cift yumurta ikizi canim. Doktorumda bana oyle dedi erken aliriz dedi. Hayirlisi bakalim biz daha yolun basindayiz. Seninkide cift galiba. Cift olunca cinsiyetleri farkli oluyomus diye okumustum
Hulyalp Zhdmrt benim cift embriyo oldugu icin doktor ikiside tutmus olabilir demisti deger icin. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ne zaman gidiceksin doktora
Ikizlerimemos Hulyalp evet cift😍ilk zman gecmiyor gibi geliyor sonra bi anda geciyor suan gecmiyir bu haftalarda
Hulyalp Ikizlerimemos aynen canim bizde iki tanenin en azindan birisinin tutunma sansi yuksek diye istedik. Rabbim ikisine de can verdi.
Zhdmrt Ikizlerimemos bana da öyle geliyor onca ilaç içtik diye düşünüyorum. İnşallah sizde kucağıniza alırsınız saglikli bir şekilde mimiklerinizi