Dmrhzn Kızlar sürekli ayağa kalkınca baş dönmesi göz kararması yaşıyorum tansiyonum 16 normal mi hep eskiden hep 10 yada 11 di
Hopefulmom Dmrhzn normal değil 16 çok yüksek 15 dakika dinlenip tekrar ölçer misiniz eğer yüksekse doktorunuza haber edin ya da hastaneye gidin
Curii61 Dmrhzn büyük ve küçük olarak kaç çıktı acaba 16 büyük tansiyon için yüksek gebelikte yüksek tansiyon istemez doktorlar bi kontrol olun isterseniz geçmiş olsun
tugcesakzci Dmrhzn acile gidin gebelik zehirlenmesi yaşıyor olabilirsiniz. Gebelikte tansiyon yüksekliğinin sonuçları çok kötü maalesef.
myangelson Dmrhzn hiç normal değil sağlık ocağında benim 13 çıkınca bile fazla diyorlardı hemen acile gidin
Bburrcu Dmrhzn benımde öyle çıktı ilk hamılelgımde çok sorun yasadım dıkkat et canım benımde sımdı com düşüyo ama kalp 96 çıktı resım payşastım çok mu düşük tansiyon sorun olurmu acaba
Dneglr Bburrcu evet canım o yüzden olmustur kalbin hızlı atmaya baslamıstırki öyle oluyor zaten ama doktora görünmende fayda var
Dneglr Bburrcu canım ya ben senı bu oaylasımı yapan arkadas sandım tansıyon düşmesi normal bence ya ama sende doktora görün istersen tansıyon ilacı verırler belki