minnos1mom mrv2505 Ben 5 haftaya yakınken betam 1500 dü sadece kese görünmüştü bebek bile görünmedi iki hafta sonra çok şükür bebek de göründü bence erken diye de görünmemis olabilir başka doktorlara da görün
Eminebeydaa mrv2505 ilk bebeğimi 4+4 29.9 HCG ile öğrendim dış gebelik boş gebelik herşeyi söylediler şükür bi sıkıntı olmadı ikinci bebeğimide 5+2 de 1342 HCG ile öğrendim içini ferah tut düzenli artış varsa korkma
AsELinAnneSi__ mrv2505 bizde 6. Haftaya kadar göremedik Allah’ın izniyle haftaya kadar görebilirsin geç döllenme oluşmuş bizde saglicakla güzel haberler alırsın inşallah ☺️💕🤲
Burcu__0506 mrv2505 benimde bugün 5+2 Çarşamba günü hastaneye gittim Alttan muayene etti ve haftaya gel dedi hiçbirşey söylemedi kese var yada yok demedi sadece haftaya gel dedi haftaya başka doktora gitcem moralim bozuldu valla
mrv2505 Burcu__0506 ya doktor çok önemli gerçekten ama bence bekle biraz daha bana kalsa ben 7. Haftada gidicektim lekelenince gitmek istedim
Burcu__0506 mrv2505 ben devlete gitmiştm artk özele gidecem beklicem 6. Haftada gidecem ne dicek bilmiyorum ama artk alttan muayene istemiyorum
mrv2505 Burcu__0506 ben hiç olmadım alttan bence de bekleyelim canım insallah güzel haberler alırız ilk mi bebeğin
Cankuss35 mrv2505 herkesin haftası bebeği farklı sen bunları okuyup canını sıkma ama doktor bence çok cok erken karar vermiş bence doktorunu kesinlikle değiştir ben 6.000 beta ile gittim bebekte kesede gözüktü o yüzden haftaya falan net gözükür diye düşünüyorum
e_blue_sky_a mrv2505 bu bilgisiz doktorları nerden buluyorsunuz asistan falan mı bunlar acaba, düzgün Bi doktora gidin, vajinal ultrason ile baksın. Daha şimdiden boş gebelik denmez
mrv2505 e_blue_sky_a sormayin gerçekten asistanını aradım betam bu şekilde neden öyle dedi doktor diye sizin 2 tane düşük var ya ondan öyle demiştir dedi ne alakaysa