mrv2505 Doktora gittim 5+2 ultrasondan baktı boş hebelik dedi ama değerim 1859 normal mi kızlar. 3000 altindaysa görünmemesi normal ama değerim sizde iyi mi
Livanur22 mrv2505 değer herkese göre değişir canım benim 24bin küsürdü, ilk gebeliğimde 3bin küsürle öğrendim bir aylık demişlerdi ozaman, neden boş gebelik demiş alttan ultrasonla görebilirdi, bu haftada karından görünmez zaten
Yasemincee26 mrv2505 zaten 5+2 de anca keseyi görür. Ben 5+3 de gittim kese var bebek ve kalp atışı için 7. Haftada gel dedi . Devlete mi gittin bilmiyorum ama Özel bir hastaneye git lütfen
mrv2505 Yasemincee26 canım özele gittim. Adet tarihine göre 5+2 haftalık gebeyim. Daha yeni boş gebelik geçirdim. 1 adet geçti hamile kaldım. Doktor baktı ultrasondan şüpheli dedi kan ver bu da boş olahilir dedi. Korktum o yüzden betam sanki iyi gibi
Snm06 mrv2505 boş gebelik olsa dahi kese görünüyor ben yaşadım daha önce beta değerin düşük olduğu için görülmemiştir 3000 in üzerinde olunca beta değeri gözükür şuan tekrar hamileyim 19 haftalik olduk ve korkma öyle negatif insanlardan uzak dur
mrv2505 Snm06 haftama göre betam iyi mi onu anlamaya çalışıyorum da. Ben de yeni yaşadım bu 3. Gebeliğim ama işte biri boş gebelik birini 13 haftalıkken kaybettim. O yüzden boyle panik oldum galiba
Nalinnn14 mrv2505 ben 4+5 te gittiğimde 701 di 2 gün sonra beta bakalım dedi 2 kat artış için 5+0 da 1383 çıktı keseyi görmedik normal olarakdaha sonra 6+0 da gel demişti gittim ve keseyi gördük panik yapmayın lütfen başka bi doktora gidin ama beta biraz daha artsın ultrasonda kese görünür inşallah 6+0 da gidilebilir bence
Liyamm1 mrv2505 ben 5+2 idim pazartesi tam beta degerlerim 22 496 UI/I çikti. Beta 3000 ustu uzeri oldugu zaman gorulur zaten kese, her iki gun bir baktirin betaya .
Meli-sa mrv2505 6+1 de gittim kese görünmedi kan verdim 1322 çıktı 6+5 te gittim kese küçücük göründü geç döllenme olmjş sizinkide öyle olmjş olabilir
tugcesakzci mrv2505 betanızın değeri değil, düzenli artışı önemli düzenli takip ettiniz mi artışını. Hem boş demek için de çok erken dediğiniz gibi o değerde zaten kese görünmez. 10. Haftada bebeği gören var siz umudunuzu kaybetmeyin ve strese girmeyin betanızın değeri iyi duruyor her gebede farklıdır değer artışı bilemediğimiz için bir şey diyemeyeceğim.
mrv2505 tugcesakzci ilk kez kan verdim canım evde öğrendim geçen hafta işte. Bekliyim dedim lekelenme olunca gittim. Boş dedi sinir erri beni Betayi görünce bıraz rahatladim
betulrahimi mrv2505 ben 5+0 da gittim sadece kese vardı bebek yoktu 3 gün sonra gittim 3 mm olmuştu 1 hafta bekleyin benim 3 gün sorna gitme sebebim karnında ağrı var di diye