Aynur_41 Altntp havalandırmak çok zor yaşadığım için bende bılıyorum e malum akıntıda var havalandırmak zor ama batikon iyi geliyor benim 1 ay da gecmıstı bırde doğumdan sonra hemorod okduysan vay haline daha daha zor olmayan yoktur eminim
Esraekin- Anneadayiii__ onu sakın sürmeyin kasları gevşetici özelliği olduğu için dikişler patlayabilir onun yerine batikon sürün
Minimalite Anneadayiii__ çok çok iyi geliyor benim doktorum ilk doğumda önermişti ve her değişmede batikon ile silin
Minimalite Nurhayat65 mutlaka sarı kantoron yağı kullanın ve her değişmede batikon ile silin. Yani tampon yapın. Benim yaralarım normalde çok geç iyileşir. Bunlar hemen şifa olmuştu
__mom1 Minimalite bana doktor kantaron yağı kullan dedi ama kırmızı almışım ben sarı mı olması gerekiyor
Nurhayat65 ebrucevik18 evet yan oturmaya çalışıyorum bende cnm sırtım ağrıyo artık rabbim büyüktür sabır çekiyorum hergün🤲🏻
ebrucevik18 Nurhayat65 Allah şifa versin inşallah bi an önce doktorum suda çözünen bi toz vermişti ağrı kesici içer içmez rahatlardım ben ağrısı kalmazdı hiç doktoruna danışabilirsin
Birannis Ilk doğumda hastaneden çıkarken batikonlu su vermişlerdi onunla temizleniyordum iyi geliyormuş dikişlere birde kuru tutmak çok önemli hatta geçen gebe okulunda ebe dedi ki saç kurutma makinesiyle kurutun tuvaletten sonra dedi
Gizemlibirisi007 Nurhayat65 ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ne yaparsan yap ne sürersen sür ciğer gibi yanıyor bilirim. Tek ilacın zaman. 1-2 aya eskisi gibi olacaksın merak etme❤️🩹
__mom1 Doktor bana kesi yapmadı 5 tane küçük dikiş atmıştı 3ünü açmayı başarmışım 🥲🥲🥲 bugün 8.gün hala yanıyor valla orası 2cmlik yer nasıl bu kadar acıyor bilmiyorum ama tekrar dikmedi kendisi kapanır dedi bekliyorum 🥲
Mylove47 Nurhayat65 ağrı kesici olarak parol iç zararsız ve tendirduyot bas çek dikislere öyle temizlemede ki gibi sürünce iyileşmesini hızlandırır
Kbrcfrzynperdgn-6106 Nurhayat65 orayı sürekli kuru tutmadığını genelde doktorlar bunu onerir çünkü oraya yağ ve ya krem gibi şeyler surulunce iyileşmesini geciktirirsiniz sadece kuru tutun ve havalandırin 🤗
__mom1 Nurhayat65 evet valla hep diyorum ameliyat olsam ölürmüşüm heralde 2cm yaramı iyileştiremedim hala 🥲