Nurhayat65 Kızlar ayın 31 de saat gece 11 de normal dikişli dogum yaptım dikişlerim çok ağrıyo ne yapmam gerekiyor veya en kısa sürede iyleşmesi için ne yapmalıyım çok canım yanıyor 🥺😢
Minikperi Nurhayat65 benim 3 dikişim vardı 1 haftada iyileşti. Maalesef bol bol açarak (havayla temas etmeli) yatmaktan başka çare yok. Geçmiş olsun 🌸
Anneadayiii__ Nurhayat65 acaba kantaron yağı iyi gelir mi iyileştirme özelliği var ya yaraları ondan dedim ama belki özel bölgeye sürülmesi sakıncalıdır
Altntp Nurhayat65 batıkon var onu sür ve sureklı havalandır anca öyle ıyılesır doktora sorarsan onlar sana krem verirler yasa ne sürmem gerektıgını. Benımde dıkısım fazlaydı sureklı havalandırıyordum
Churcill Nurhayat65 doğum sonrası ilaç vermediler mi dikişler için 🙄 bana parol ve antibiyotik vermişlerdi
Esraekin- Anneadayiii__ onu sakın sürmeyin kasları gevşetici özelliği olduğu için dikişler patlayabilir onun yerine batikon sürün
Minimalite Anneadayiii__ çok çok iyi geliyor benim doktorum ilk doğumda önermişti ve her değişmede batikon ile silin
Nurhayat65 Altntp batikon sürüyorum cnm hava aldırmaya dikkat etmem gerekiyor dogru.. kaç günde agrısı geçti peki ?
Aynur_41 Altntp havalandırmak çok zor yaşadığım için bende bılıyorum e malum akıntıda var havalandırmak zor ama batikon iyi geliyor benim 1 ay da gecmıstı bırde doğumdan sonra hemorod okduysan vay haline daha daha zor olmayan yoktur eminim
Tatar59 Nurhayat65 her tuvaletten sonra baticon sür. Hatta küçük bir sprey şişeye doldur, fislat her seferinde bol bol ardından saç kurutma mak ile kurut
ebrucevik18 Nurhayat65 üstüne hiç oturma otururken iyice yaslanın belinizin üstüne oturun yoksa gecikiyor iyilesmesi biz sarılıktan hastanede yatmıştık o sırada bebeğin bakımı yüzünden oturmak zorunda kalmıştım kaynanam uyumuştu 🙄 15 günü bulmuştu o yüzden ağrılarım
Nurhayat65 ebrucevik18 evet yan oturmaya çalışıyorum bende cnm sırtım ağrıyo artık rabbim büyüktür sabır çekiyorum hergün🤲🏻