Liv3652 Canann1601 teşekkür ederim insallah hepimiz 🙏🏻 siz kaç kaç haftalıksınız doğum fiyatlarında bilginiz var mı
2cocukluu-annee Asyaminannesi evet ocakta zam gelicekmis 35. Haftada fiyat sabitlemesi yapiyolar.ne kdar zam gelir bilmiyorum
Canann1601 Liv3652 32+2 yım fiyat bizim biraz indirimli olacak daha belirlenmedi. Eşim o hastanede hemşire olduğu için personel indirmi oluyormuş. Daha konuşmadık yani fiyatı
Htc_snn hulya_mry21 neden sezeryan acaba ikinci doğum mu yoksa bir sıkıntı mı var banada ilkte sezeryan dendi çatın dar ve kalbinde sıkıntı var ıkınamazsın dedi normal doğrdum ama 😅 inşaallah bunda da normal olur
2cocukluu-annee Mervenurkaya evet 35. Haftada fiyat sabitlemesi yapiyolar ben oglumda 35. Haftaya girmeden zam gelicek diye kapora verip anlasmistim hayat hastanesiyle.ama simdi kapora cok almiyolar sanirim
OziC Htc_snn merhaba ilk doğumunuz kaç sene önce oldu acaba ve bilkentte nasıldı yanınız da kim kaldı memnun kaldınız mı
Htc_snn OziC 2022de oldu temmuz ayında kayınvalidem ve görümcem dönüşümlü olarak kaldılar bn 1 hafta hastanede kaldım çünkü bn memnun kaldım çok ilgiliyfilet hasta bakıcılarda keza öyleydi
OziC Htc_snn eşimiz de kalabiliyor mu acaba bilginiz var mı kimisi eşim kaldı diyor kimisi erkek almıyorlar diyor kafam karıştı. Eşimden başka kimsede yok bulunduğumuz şehir de