gencbir_anne Berraeray1 içinde kalan eski kan o bişey olmaz Allah’ın izniyle korkma ilk haftalarda olabiliyor
Berraeray1 bdenerigokce evet ama abartı şekilde değil azalıyor gibi inşallah öyledir proluton iğne vuruldum
Dryfrmzz25 Berraeray1 alttan bakılmanızı önermem hemde spekulumla nasıl bakıyorlar hamile birine. Geçmiş olsun alttan bakıp kanamaya sebep olmasınlar şahsi fikrim müsade etmeyin
gencbir_anne Dryfrmzz25 benim 7 haftaya kadar o şekilde bakıldı anneye veya bebeğe zararı olan birşey değil korkutmayın lütfen zararı olan birşey olsa bütün doktorlar kullanmaz , karından bakarak keseyi net görme şansları yok
Cinarsaitinannesi Dryfrmzz25 niye bakmasınlar doktordan iyi mi biliyorsunuz siz doktor uygun görmüş bakmış milleti korkutup bos evham yaptırmayın
Dryfrmzz25 Cinarsaitinannesi tabiki doktordan iyi biliyorum demedim ebe bakmış zaten hemde normal bi durum olsa bakmasının bi zararı olmaz ama kanaması varsa düşük tehlikesine karşı baktırmamasını önerdim bir tavsiye sadece.korkutmak değildi amacım tedbir amaçlı söyledim sonuçta spekulum büyük bi alet.herkesin kendi tercihi
Cinarsaitinannesi Dryfrmzz25 açıklaman için teşekkür ederim alttan bakilmasi uygun görülmüştür kesede kanamada daha iyi anlaşılıyordur ama zararı olan bişey değil yine de herkesin kendi tericihi tabiki