Berraeray1 Kızlar WC gittim idrar yaptıktan sonra su gibi kan akı sonra bitti açık pembe su gibi 6. Haftalık gebeliyim niye böyle olduuu
Canan-_16 Aslan04 sağlıkla gelsin Berraeray1 bence. Bi acile gidin derim ama tabi yerleşmede olabilir
asell13 Berraeray1 9 haftalıkken bende yaşadım bekleme hemen acile git muayne ol iğne fitil ilaç veriyolar
Snkakr Berraeray1 direk acile git ilaç başlatırlar hiç bekleme bi de su gibi we pembe kan. Yeni oluşan bi kanama demek hiç bekleme
gencbir_anne O haftalarda benim de olmuştu ama benimki peçeteye silince gelmişti acile gittim düşük önleyici fitile başlamıştı doktor
Berraeray1 Ebe şimdi baktı alttan spukulumla baktı aktif kanama görünmüyor dedi karnından baktı kese duruyor dedi ve kan tahlili yaptılar bekliyorum
Berraeray1 bdenerigokce canım bu farklı ya idrar yaptım sonra tekrar damla damla bir ses geldi baktım ki kanama daha doktor tam bir şey söylemedi kan sonuçlarımı bekliyoruz
Berraeray1 Kızlar bugün öğlen 3 de beta bakılmıştı şimdi tekrar baktılar yükselme var bir sıkıntı görünmüyor dediler Öğlen; 3364 Gece; 3542
Besma64 Berraeray1 banada olmuştu ilk haftalarda ama peçete ile silince gördüm hastaneye gittim bana serum taktılar ve doktor ilaç yazmıştı bana ilk 3 ay bitene kadar kullandım siz hemen acile gidin bence çünkü konu kanama acil şifalar diliyorum size çok geçmiş olsun 🤲🏻
Berraeray1 Besma64 acildeyim ebe muayene etti kese görünüyor spekulumla baktı aktif kanama yok dedi öğlen akıntı için gelmiştim beta bakmıştır 3364 çıktı şimdi yine baktılar 3542 çıktı artışta var kadım doğum doktorunu bekliyorum oda bakacak