Migrenligebe Bilgeates 3.70 gibi bi rakam cikti diye dahiliye doktoru 50mg levotiron verdi. Simdi 1’e falan dustu. Ama kullanmaya devam edecekmisim, kullaniyorum diye dusmus cunku
Bilgeates Migrenligebe benim 5.47 çıkmıştı o doktor nasıl bişey olmaz dedi anlamıyorum burda da ondan iyi doktor yok diyorlar napıcam bilmiyorum ya
mucizemizibekliyoruzz Bilgeates 2.5 üstü olmamalı. Takviye almalısınız, endokrinolojiden randevu alın. Benimde böyleydi
Bilgeates mucizemizibekliyoruzz burda endokrin Yok maalesef dahiliyeden aldım Pazartesi’ye vardı randevu
mucizemizibekliyoruzz Bilgeates korku düşecek bişey yok. Hamileliğiniz boyunca kontrol altında tutulmalı. Takviye alacaksınız her ay kan verip değerler normal mi baktıracaksınız ona göre dozu ayarlanacak hapın zaten. Endokrine mutlaka görünün
Mmerwe Bilgeates 2,50 nin altında olmalı ilk 3 ayda, doz yukselimi yapılıyor sen dahiliyeden yada asıl endokrinden randevu al ben hep ilaç kullanıyorum.
Victoria Bilgeates canım dahiliyeden randevu al zaten o karar veriyor kadın doğumcu değil çünkü bı değer yüksek büyük ihtimal ilaç verir.
Slndnz 3,80 civarında çıkmıştı ilk bakıldığında ve o zamandan beri 25 mg. ilaç kullanıyorum her gün. Ancak 1,5lere falan düştü. Nasıl riskli görmemiş sizin doktorunuz anlamadım.
Bilgeates Slndnz sağlık ocağındaki doktor kadın Doğumcu dahiliyeye yönlendirir demişti ben gittiğimde özellikle söyledim Yok önemli değil internette yazılanları okuduysan korkmuşsundur bişey olmaz dedi
Alyamom35 Bilgeates Ne olursa olsun şuan sizin hormon ilaçlarına başlamanız gerekiyor . Benimkinde 5.7 gibiydi 25 mg ilaçla başladım şuan 2.8 e düştü. Hiç birakmadım. Korkumdan antibiyotik gibi saatli içtim. Başka bi doktora gözükün derim
RabiaRabia Bilgeates Hiç canını sıkma tatlım benim de ilk etapta yüksekti endokrin bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar be sadece iyot hapı verdiler. Bazı vücutlarda ilk etapta hormonların oynamasından da TSh yüksek çıkabilir miş
Bendis Canım ben daha bugün doktordan geldim hamile degilim ama bebek düşünüyoruz tsh 5 çıkmıştı doktor bebek düşündüğüm için riskli buldu ilaç yazdı hamilelikde 2.5 üstü olmamalı dedi senin doktorun hamile olduğu halde niye böyle önemli birşeyi ihmal etmiş anlamadım
Bilgeates Bendis öyle biyerdeyim ki mahremiyet bölgesi resmen doğru dürüst doktor yok hastane Yok buralıların en iyi dediği doktora geldim bide güya
Bendis Ama çok kolay kontrol altına alınan bir hormon canını sıkma ama mutlaka tekrar görüş doktorunla veya dahiliye doktoruyla
Veyselimiz Bilgeates bnce kalk git bnm 5.75 di bebegimin kalbi hormon düşüklügünden durmuş olabilir dedi doktor diğer bebsgimde şimdide çıktı 3aylık gebeyim 5.75di levetiron kullanıyorum şimdilik bisey yok bakalım
Bilgeates Veyselimiz Veyselimiz Pazartesi kadın Doğuma da dahiliyeye de gidicem başka kadın Doğuma gidicem hatta