Bebegimsu350 77Bebek35 14. Haftamda ikili tarama yaptirmamam sonucu doktorlarimin ense kalınlığı riski var demesi ile biraz ssart koymuş gibi olarak yaptırdığım bı test 11 bin TL verdik tek istediğim temiz Sonic gelmesi
Htcsyluu Gebesannee evet Bendende 21 ci haftada istendi ben 25 ci haftada yaptırdım 4 gün oldu yaptıralı yarın arıcam sonuç için Almanyadaym burda bi haftada Çıkıyor
Boncukk123 Bebegimsu350 canım 10 haftalıkken doktor kontrolüm vardı 1 ay sonra gel dedi 14.haftaya denk geliyor yaptırmak icin gec mi 2li taramayı ya zamanı geçti derse ne olacak valla doktorların takıp edecegı şeyleri de biz ediyoruz sinir oluyorum ona göre erken tarih de verebilirdi bana daha hic kan sonuçlarıma bile bakmadı
miray777 10+6 da kan verdim , nice test yaptırdık güney kore daha sonucumu almadım fakat en geç 15 gün dediler genelde 10. Günde geliyor 12.500₺ verdik. (herhangi bir risk yoktu doktorumuz taramalar yerine yönlendirdi)
77Bebek35 battaniyemkareli aynı markaya yaptırıcam bende doktorum bu firmayı önerdi cıktımı sızın sonuclar
Duygu-ust 11+3 te kan verdim, fiyatı 465 dolar, Hill sağlık diye bir firma aracılığı ile Amerika Natera laboratuvarına gönderildi. Bugün 5.gün hala sonuçları bekliyorum.
Vandb Bende 350 dolara yaptırdım 11. haftada 2 hafta içinde sonuçlar geldi ben yaşım 30un üstünde olunca ikili testle uğraşmak istemedim ilk gebeliğimde yaptırmamıştım
Baharbhar Aise-kara evet söylüyorlar, yani şöyle kağıtta yazmıyor arayarak öğrenebilirsiniz. Doktora söylüyorlar birde onu bekleyebilirsiniz
Hnd_01 Aise-kara hiçbir firma cinsiyeti rapora yazmıyor.doktorunuz gerekli sebepler öngörerek cinsiyeti öğrenmek istediğini söylüyor firma doktorunuza söylüyor cinsiyeti.bnde 11.haftada genoks firmasina yaptırdım.4.gun sonuç geldi.
Aise-kara Hnd_01 Bende yarın kan vereceğim 10. Haftadayım bugün anlaştığım firma da öyle dedi ama tabi insan duyduklarını pekiştirmek istiyor