ZeynepP81 Duygu8178 evet derya hanım güzel anlatıyor ben hem ona hem eşine gidiyordum ikisine takipliydim bnde derya hanıma yaptrmak istemiştim ama Alper bey yapmıyor demişti yinede bi sorun
1sadeturkahvesii Duygu8178 bence o günkü ruh haline göre davranıyor 😂 bende sürekli araştırıyorum kaç gündür iyi yoruma az rastladım bilgili fakat ilgili değil sanırım
ZeynepP81 1sadeturkahvesii siz muayne olurken odaya giren çıkan belli değil yani başka hasta alıyolar oda görüyo senin her yerini
ZeynepP81 1sadeturkahvesii ben çok pişman oldum günlerce ağladım down sendromu olabilir diyince insana teselli bile vermiyor ya çok sertti
Parlakk ZeynepP81 bana da ben sana buraya bakıp bu çocuk down değil diyemem dedi ne kadar üzüldüm ağladım
ZeynepP81 1sadeturkahvesii zaten ben serklaj dikişliydim çok riskliydi hamileliğm rahim ağzı uzunluğunu ölçmesi gerekiyodu alltan muayene ile bakmadı bi hafta sonra suyum geldi rahim ağzı kısalmış 24 haftada doğum yaptm ve bebeğimi kaybettim o gün ölçseydi kısalığı görüp bi önlem alabilirdikk
1sadeturkahvesii ZeynepP81 yok yok ben kesin olarak vazgeçtim zaten teşekkür ederim sizlere de tecrübelerinizi paylaştığınız için 🌺
1sadeturkahvesii ZeynepP81 haklısınız, yorum yapmak bana düşmez belki ama işini pek layıkıyla yapmıyor sanırım. Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 🙏🏻
ZeynepP81 1sadeturkahvesii çok sağolun bende kötülemek için söylemiyorum ama insan para verip bu kadar kötü muamele görmek istemiyo bedava yapmıyor ki sonuçta ve ben eşimin de yanımda olmasını isterdim
ZeynepP81 Parlakk bana görüntü yetersiz bu kadar gördüm dedi 10 dk bile bakmadı testi 2-3 defa sordu istemedik
Parlakk ZeynepP81 bana doktor gelmeden sekreteri amniyosentez yaptır dedi ben istemedim ön muayene 10 dk doktorda 10 dk baktı sonra fetal DNA kesinlikle dedi ama ben dışarda bekleyenlere çok konuştum herkese o testleri söylemişler birşey olmasa bile
Parlakk ZeynepP81 ben devlet hastanesi Betül hanıma gidiyorum ikili testim riskli gelmesine rağmen bana kötü konuşmadı bişey varsa ayrıntılıda çıkar dedi ama orası beni mahvetti zaten
ZeynepP81 Parlakk çünkü fetal dna testine gönderdikleri laboratuvar anlaşmalı o yüzden herkese yaptır diyorlar bunu başka birinden duydum
ZeynepP81 Parlakk şimdi sze böbrekte genişleme var dediler ne zaman söylediler bunu başka bi doktora gittinz mi